آموزش سمبوسه عراقی

سمبوسه یک غذای خوشمزه و سریع است که خیلی زود آماده می‌شود. سمبوسه با سس قرمز سرو می‌شود و درست کردن آن آسان است. انواع مختلفی از سمبوسه وجود دارد، مثل سمبوسه برزیلی، عراقی، رولی و جنوبی. سمبوسه عراقی علاوه بر سیب‌زمینی و جعفری که اجزای اصلی آن هستند، شامل سبزیجات معطر، لوبیا سبز، عدس، بلغور گندم و تخم‌مرغ هم هست که این موارد، خواص آن را بیشتر می‌کند و آن را به یک وعده غذایی کامل تبدیل می‌کند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله سمبوسه عراقی، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم سمبوسه عراقی
سبزی معطر (شوید، تره، گشنیز و ریحان) ۴۰۰ گرم
لوبیا سبز ریز شده ۲۵۰ گرم
بلغور گندم پخته شده ۱۰۰ گرم
عدس ریز پخته شده ۱۰۰ گرم
سیب‌زمینی پخته شده ۵ عدد
تخم‌مرغ پخته شده ۳ عدد
پیاز سرخ شده نگینی ۲ عدد
فلفل سبز تند ۳ عدد
نان لواش به تعداد لازم
ادویه و نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه و زیره سبز به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

آموزش سمبوسه عراقی

مرحله اول

برای درست کردن سمبوسه خوشمزه به روش عراقی، ابتدا لوبیا سبز را بشویید و خرد کنید. بعد یک تابه را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس لوبیا سبز را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. پیازها را هم بشویید و پوست بکنید.

مرحله دوم

بعد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به لوبیاها اضافه کنید تا پیاز هم تفت بخورد. وقتی که پیاز و لوبیا سبز کمی سرخ شد، ادویه‌ها را اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا عطر آنها بیرون بیاید. سپس مخلوط را کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و به همراه تخم‌مرغ‌ها در یک قابلمه که پر از آب است بگذارید. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید.

“““html

ابتدا سیب‌زمینی‌ها و تخم‌مرغ‌ها را در آب می‌پزیم. سپس پوست سیب‌زمینی‌ها را گرفته و آن‌ها را رنده درشت می‌کنیم.

مرحله چهارم

تخم‌مرغ‌ها را نیز به روش رنده درشت می‌کنیم. در این مرحله، سبزی‌های معطر، فلفل سبز تند، بلغور گندم که قبلاً خیس کرده‌ایم و عدسی که از قبل پخته شده را با هم قاطی می‌کنیم. سپس مخلوطی که از پیاز و لوبیا درست کرده‌ایم را هم به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا همه‌ی مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم

حالا نان لواش را به شکل نوارهای دراز که عرض هر کدام ۱۰ سانتی‌متر باشد، برش می‌زنیم. مقداری از مخلوط را درون نان گذاشته و آن را مثلثی می‌پیچیم. سپس یک تابه برمی‌داریم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم.

مرحله ششم

تابه را بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. پس از اینکه داغ شد، سمبوسه‌ها را درون آن سرخ می‌کنیم. این سمبوسه‌ها را می‌توان با ماست و سیر یا بادمجان کبابی سرو کرد. با هر نان لواش می‌توان ۱۰ عدد سمبوسه لقمه‌ای عراقی درست کرد. این سمبوسه‌ها باید تند باشند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)