“`html
آموزش سوجوک
سوجوک یک نوع سوسیس است که میتواند از گوشت قرمز یا مرغ تهیه شود و معمولاً طعمهای مختلفی دارد. اگر میخواهید طرز تهیه سوجوک را بهصورت مرحله به مرحله بیاموزید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای سوجوک | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
سیر | ۵ حبه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سوجوک
مرحله اول
برای تهیه سوجوک خوشمزه به روش ترکیه ای، ابتدا گوشت چرخکرده را در یک کاسه مناسب بریزید. دقت کنید که گوشت انتخابی زیاد چرب نباشد.
مرحله دوم
حالا روغن زیتون، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، نمک، پودر دارچین، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل و پاپریکا را به کاسه حاوی گوشت اضافه کنید. سپس، سیر را پوست کنده و بشویید.
مرحله سوم
سیر را بهطور ریز رنده کرده و به مواد داخل کاسه اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. پس از آن، مایه سوجوک را کمی ورز دهید تا کاملاً منسجم شود.
مرحله چهارم
مواد آماده شده را بین چند لایه سلفون قرار دهید و محکم بپیچید تا هیچ هوایی داخل سلفون نماند. سپس مایه سوجوک را بهصورت رول درآورده و داخل فریزر بگذارید تا یک روز استراحت کند.
مرحله پنجم
بعد از گذشت یک روز، سوجوک آماده است. میتوانید آن را از فریزر بیرون بیاورید. توجه داشته باشید که چون سوجوک با گوشت خام تهیه میشود، قبل از خوردن باید آن را در روغن سرخ کنید.