آموزش سورملی کباب

سورملی کباب یک غذای سنتی و محبوب است که از آشپزی آذربایجان نشأت می‌گیرد. این غذا با گوشت چرخ کرده و بادمجان تهیه می‌شود و عطر و طعم خاصی دارد. مردم این غذا را به خاطر طعم خوشمزه و همچنین حس خاصی که هنگام خوردن آن تجربه می‌کنند، دوست دارند.

برای درست کردن سورملی کباب، اول مواد مانند گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، آرد سوخاری، شیر و ادویه‌جات را با هم مخلوط کنید و بعد از ورز دادن، برای کمی استراحت در یخچال بگذارید. سپس بادمجان و فلفل‌ها را کباب کنید، خرد کنید و با سیر رنده شده، روغن زیتون و جعفری مخلوط کنید. گوشت را به شکل کباب‌های کوچک درآورده و در تابه سرخ کنید. در آخر، کباب‌ها را روی مخلوط بادمجان قرار دهید و با کره و جعفری تزیین کرده، سرو کنید.

مواد لازم مقدار
جعفری ۱ مشت
آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۲ قاشق غذاخوری
سیر (برای کباب) ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره به مقدار لازم
بادمجان ۵ عدد
فلفل سبز ۴ عدد
سیر (برای سورملی) ۱ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک (برای سورملی) به مقدار لازم
کره و جعفری (برای تزیین) به مقدار لازم

آموزش سورملی کباب

مرحله 1: آماده‌سازی مایه کباب

اول از همه، پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. پیاز رنده شده را در یک کاسه بزرگ ریخته و سپس سیر را رنده کنید. بعد سیر رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، شیر، جعفری خرد شده و ادویه‌ها به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.