آموزش سورمه کباب

کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی، ترکی و عربی است. سورمه کباب یک غذای گوشتی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده و سبزیجات کبابی تهیه می‌شود. این غذا بسیار خوشمزه است و می‌توان آن را با نان یا برنج سرو کرد. سورمه کباب یکی از غذاهای مخصوص گیلانی است و طعم کبابی عالی دارد. سبزیجات این غذا را می‌توان روی منقل ذغالی یا گازی کباب کرد، اما طعم آن در منقل ذغالی خیلی بهتر و خوشمزه‌تر است. برای یادگیری دقیق مراحل تهیه سورمه کباب، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای سبز، زرد و قرمز از هر کدام ۱ عدد
بادمجان قلمی ۵ عدد
فلفل تند قرمز ۲ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۱ قپه
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه به مقدار لازم
روغن حیوانی یا کره ۳ قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی ۸ عدد

آموزش سورمه کباب

مرحله اول

برای درست کردن سورمه کباب خوشمزه، در ابتدا بادمجان‌ها را شسته و با پوست کباب می‌کنیم. سپس آن‌ها را در سینی با یک پلاستیک قرار می‌دهیم تا کمی خنک شوند و پوستشان به راحتی جدا شود. همچنین فلفل دلمه‌ای‌ها را روی منقل کباب می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، فلفل‌های تند را نیز کباب کرده و کنار می‌گذاریم. سپس یک عدد پیاز را با پوست شسته و از وسط نصف می‌کنیم و در منقل کباب می‌کنیم. حالا یک قپه سیر را نیز از وسط نصف کرده و با پوست کباب می‌کنیم.

مرحله سوم

اکنون یک پیاز دیگر را شسته و پوست می‌کنیم. سپس آن را با رنده ریز رنده کرده و آب آن را می‌گیریم و دور می‌ریزیم. در ادامه، گوشت چرخ‌کرده را به یک کاسه اضافه می‌کنیم و پیاز رنده شده آب گرفته را هم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا نمک، ادویه و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا یکدست و مخلوط شود. سپس مقداری از مخلوط گوشت را به اندازه یک پرتقال کوچک جدا کرده و کنار می‌گذاریم. یک تابه برمی‌داریم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

کمی روغن درون تابه می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا داغ شود. سپس تکه‌های گوشت را در تابه می‌چینیم و…