آموزش سوپ برنج

سوپ برنج یکی از سوپ‌های خوشمزه و مغذی از انواع مختلف است که می‌توان آن را با مواد گوناگونی درست کرد. برای یادگیری دستور تهیه سوپ برنج گام به گام، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج نیم دانه ایرانی ۱ پیمانه
هویج ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۴ لیوان
سبزی سوپی ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش سوپ برنج

مرحله اول

برای تهیه سوپ برنج خوشمزه، ابتدا برنج را در یک کاسه آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس بگذارید برنج به مدت چند ساعت خیس بخورد. در این مدت، پیاز را به شکل ریز خرد کنید.

مرحله دوم

یک قابلمه مناسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید. بعد از آن، پیاز خرد شده را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود.

مرحله سوم

حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه تفت بخورد تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. سپس هویج را پوست کنده و به شکل نازک خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

هویج را نیز کمی تفت بدهید تا آب آن تبخیر شود. سپس برنج خیس خورده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس مقدار زیادی آب مرغ را به قابلمه بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه آب در حال جوشیدن شد، حرارت را کم کنید و بگذارید برنج به آرامی بپزد. در این حین، سبزی سوپی را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله ششم

زمانی که برنج کاملا پخته شد و از هم باز شد، رب گوجه فرنگی را همراه با کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا رنگش زیبا شود. سپس گوجه فرنگی‌ها را پوست کرده و خوب له کنید تا پوره شود.

مرحله هفتم

در این مرحله، سبزی سوپی را همراه با رب و پوره گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید و بگذارید سوپ خوب جا بیفتد. در پایان، آب لیمو را اضافه کنید و نمک و ادویه سوپ را هم طبق سلیقه خود تنظیم کنید و سپس سوپ را سرو کنید.