آموزش سوپ جو سفید
سوپ جو سفید یکی از سوپهای محبوب در دنیا است که معمولاً به عنوان پیش غذا سرو میشود. برای یادگیری طرز تهیه این سوپ خوشمزه، با رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جو پوست کنده | ۱ لیوان |
سینه مرغ | ۱۰۰ گرم |
هویج | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
شیر | ۴ لیوان |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور پخت سوپ جو سفید
قرار دادن جو پوست کنده روی حرارت
ابتدا جو پوست کنده را با ۴ لیوان آب ولرم در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب سریعتر بجوشد. وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید.
گرفتن کف روی آب
اگر حین پخت کف روی آب جمع شد، آن را با قاشق بگیرید و دور بریزید. همچنین چون جو سریع ممکن است سر برود، بهتر است از قابلمه بزرگتری استفاده کنید تا از سر رفتن آن جلوگیری شود.
پخت گوشت
گوشت مرغ را همراه با یک عدد پیاز و مقداری زردچوبه و ۱ لیوان آب در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا پخته شود. بگذارید آب به طور کامل بخار شود و گوشت نرم شود.
اضافه کردن شیر
وقتی جو لعاب انداخت، کم کم شیر را در چند مرحله به آن اضافه کنید. سپس قارچ و هویج را به صورت نگینی یا حلقهای خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا سوپ به خوبی جا بیفتد و آماده شود.
تزئین و سرو
بعد از اینکه مرغ پخت، آن را ریش ریش کرده و به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد، نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه اضافه کنید و آن را در ظرف سرو بریزید. با جعفری خرد شده تزئین کرده و نوش جان کنید.