“`html
آموزش سوپ ورمیشل
سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از سوپ های محبوب در دنیا است که با دستورهای مختلف تهیه میشود. این سوپ خوشمزه میتواند به عنوان پیش غذا در مهمانیها آماده شود یا در زمان بیماری، همچون سرماخوردگی، به عنوان غذایی گرم و تقویت کننده مصرف شود. برای تهیه این سوپ، میتوانیم از مواد گوناگون استفاده کنیم. در این دستور، ما از گوشت مرغ بهره بردهایم، اما میتوانیم آن را با گوشت چرخ کرده یا حتی بدون گوشت به صورت گیاهی تهیه کنیم. برای دیدن آموزش کامل این سوپ خوشمزه، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲۵۰ گرم |
رشته ورمیشل | ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن | به اندازه کافی |
آموزش سوپ ورمیشل
مرحله اول
برای تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه، ابتدا گوشت مرغ را با دو لیوان آب و کمی زردچوبه در یک قابلمه کوچک میگذاریم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید و مرغ تقریبا پخته شود.
مرحله دوم
بعد از پنج دقیقه، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و گوشت مرغ را خارج میکنیم و کنار میگذاریم. حالا پیاز را به صورت ریز خرد میکنیم و داخل قابلمهای که برای پخت سوپ انتخاب کردهایم میریزیم.
مرحله سوم
حالا کمی روغن اضافه میکنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و پیاز را تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. دقت کنید که از روغن زیاد استفاده نکنید چون سوپ چرب میشود.
مرحله چهارم
وقتی پیاز شفاف شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و تفت دادن را ادامه میدهیم تا ادویهها به طور یکدست با پیاز مخلوط شوند. سپس، گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا کوچک خرد میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم.
“““html
مرحله پنجم
یک یا دو دقیقه مرغ را سرخ میکنیم، سپس رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. بعد از آن، ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم.
مرحله ششم
بعد از ۲۰ دقیقه، پوست گوجهفرنگی را جدا کرده و آن را رنده میکنیم. سپس همراه با هویج خرد شده به قابلمه سوپ اضافه میکنیم. بعد از ۱۵ دقیقه از اضافه کردن گوجهفرنگی، نوبت افزودن سیبزمینی است.
مرحله هفتم
ابتدا سیبزمینی را به دلخواه به صورت مکعبی یا خلالی خرد میکنیم و خوب با آب سرد میشوییم تا نشاسته اضافی آن از بین برود. سپس سیبزمینی را به سوپ اضافه میکنیم و بعد طعم سوپ را میچشیم.
مرحله هشتم
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و در آخر رشته ورمیشل را خرد کرده و به سوپ میافزاییم. بعد از اضافه کردن رشته، حدود ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا سوپ جا بیفتد و سپس آن را در ظرف مورد نظر میکشیم و سرو میکنیم.
نکات آموزش سوپ ورمیشل
آموزش سوپ ورمیشل بدون مرغ
اگر میخواهید سوپ ورمیشل را بدون مرغ درست کنید، کافی است که مراحل مربوط به گوشت مرغ را حذف کنید. به جای گوشت میتوانید از قارچ ورقه شده در سوپ استفاده کنید.
جلوگیری از سفت شدن سوپ ورمیشل
سوپ ورمیشل به دلیل استفاده از رشته ورمیشل دارای لعاب زیاد است، بنابراین باید چند نکته را رعایت کنیم تا سوپ هنگام سرو سفت نشود. اولین نکته این است که مراقب باشید بیش از حد رشته به سوپ اضافه نکنید.
نکته دیگر این است که باید رشته را حدود ۲۰ دقیقه قبل از سرو اضافه کنید، زیرا اگر رشته مدت زیادی در سوپ بماند، آن را سفت میکند. نکته آخر این است که سوپ را داغ سرو کنید، چون اگر سرد شود، کمی سفتتر میشود.