آموزش سوپ گوجه و فلفل کبابی
سوپ گوجه و فلفل کبابی یکی از سوپهای خوشمزه و سالم است که روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل نحوه تهیه این سوپ خوشمزه با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۸ عدد |
فلفل دلمه ای قرمز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۲ عدد |
عصاره سبزیجات | ۱ بسته |
اسفناج | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، روغن و پودر سیر | به مقدار کافی |
خامه ترش (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش سوپ گوجه و فلفل کبابی
مرحله اول
برای تهیه این سوپ خوشمزه، ابتدا فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس سیر، پیاز، گوجهفرنگی و فلفلها را روی سینی فر میچینیم.
مرحله دوم
در این مرحله کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن روی سبزیجات ریخته و آنها را به مدت کافی در فر قرار میدهیم تا نرم شوند. وقتی سبزیجات کامل پختند، آنها را از فر بیرون آورده و در یک قابلمه میریزیم.
مرحله سوم
اکنون با استفاده از گوشتکوب برقی، مواد را خوب میکس میکنیم تا کاملا پوره شود. سپس عصاره سبزیجات را در یک لیوان آب گرم حل کرده و به قابلمه اضافه میکنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله چهارم
اجازه میدهیم سوپ به آرامی به غلظت مناسب برسد. در همین حین، اسفناج را به همراه پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله پنجم
در صورت تمایل، خامه ترش را اضافه کرده و با بلندر مواد را به خوبی میکس میکنیم تا بافتی یکدست پیدا کند. بعد از اینکه سوپ آماده شد، طعم آن را میچشیم و در صورت نیاز نمک و ادویه بیشتری اضافه میکنیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که این سوپ معمولاً تند سرو میشود و اگر خواستید میتوانید کمی فلفل قرمز نیز به سوپ اضافه کنید. در پایان، سوپ را در ظرف دلخواه سرو کرده و با سس اسفناج تزئین میکنیم.