آموزش سیب زمینی متری

سیب زمینی متری یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری روش تهیه این غذای دلچسب، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم سیب زمینی متری
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار کافی
نمک، پودر سیر و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش سیب زمینی متری

مرحله اول

برای شروع تهیه سیب زمینی متری، ابتدا سیب زمینی‌ها را تمیز می‌شوییم. سپس آنها را در دستگاه بخارپز می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کاملاً بپزند. بعد از پختن، سیب زمینی‌ها را از دستگاه خارج می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پوست سیب زمینی‌ها را جدا کرده و در یک کاسه می‌گذاریم. سپس با استفاده از گوشت‌کوب، آنها را خوب می‌کوبیم تا به شکل پوره درآید. سپس مقداری نمک، پودر سیر و فلفل سیاه به پوره سیب زمینی اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید مقدار کمی نشاسته ذرت به پوره سیب زمینی اضافه کنیم و با دست آن را ورز دهیم. سپس یک کیسه فریزر روی سطح کار می‌گذاریم و مخلوط پوره را روی آن قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

دوباره یک کیسه فریزر دیگر روی پوره قرار می‌دهیم و با وردنه آن را باز می‌کنیم. سپس کیسه فریزر را کنار می‌زنیم و کمی نشاسته ذرت روی پوره می‌پاشیم و آن را پخش می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا با چاقو پوره سیب زمینی را به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم، سپس تابه‌ای مناسب برمی‌داریم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم. مقداری روغن مایع در تابه می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا روغن داغ شود.

مرحله ششم

در آخر برش‌های سیب زمینی را در تابه قرار می‌دهیم و به خوبی سرخ می‌کنیم. زمانی که سیب زمینی‌ها به رنگ طلایی درآمدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. نوش جان!