آموزش سینی سوخاری

خمیر بنیه یک نوع خمیر خانگی است که برای تهیه غذاهای سرخ‌شده استفاده می‌شود. می‌توان سبزیجات، مرغ و ماهی را در این خمیر غلطانده و سپس آنها را سرخ کرد. در این دستور، ما به تهیه سبزیجات سوخاری با خمیر بنیه می‌پردازیم. این سوخاری‌ها هم می‌توانند به عنوان پیش‌غذا سرو شوند و هم در کنار غذای اصلی گذاشته شوند. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله سینی سوخاری را یاد بگیرید، در ادامه با ما باشید.

مواد لازم سینی سوخاری
تخم مرغ ۴ عدد
شیر دو سوم پیمانه
ماء الشعیر بدون طعم دو و یک سوم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
آرد به میزان لازم (حدود ۲ تا ۳ پیمانه)
کلم سفید و کلم بروکلی به مقدار لازم
قارچ کوچک و پیاز به مقدار لازم
هویج به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
اسنک پنیری یا پفک به مقدار لازم

آموزش سینی سوخاری

مرحله اول

برای درست کردن سینی سوخاری خوشمزه در شروع کار، پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت حلقه‌های یکدست برش بزنید. بعد از آن حلقه‌های پیاز را به مدت نیم ساعت در آب سرد بگذارید.

مرحله دوم

بعد از نیم ساعت، پیازها را آبکش کنید. حالا کلم بروکلی و گل کلم را هم بشویید و حدود ۱۰ دقیقه در آب و سرکه بجوشانید. سپس این‌ها را هم آبکش کنید. در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

سپس شیر و ماء الشعیر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. در ظرف دیگری، آرد، بکینگ پودر، نمک و ادویه را ریخته و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، مخلوط آرد را دوباره الک کنید و به مخلوط شیر و تخم‌مرغ اضافه کنید تا خمیری روان و یکدست به دست آید. سپس یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

مرحله پنجم

حالا کلم بروکلی، گل کلم، قارچ و پیاز و هویج خرد شده را در خمیر بنیه آغشته کنید. اگر نیاز است، این موارد را در آرد سوخاری و پودر پفک غلتانده و سپس در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، همه سبزیجات را کنار هم بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.