آموزش شنیسل گوشت
شنیسل گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و معروف بینالمللی است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. برای یادگیری این روش تهیه غذا، با سایت رضیم در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوساله | ۸۰۰ گرم |
پودر سوخاری | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و پودر سیر | به مقدار کافی |
پودر پیاز و پاپریکا | به مقدار کافی |
دستور پخت شنیسل گوشت
مرحله اول
برای درست کردن شنیسل گوشت خوشمزه، ابتدا گوشت را به قطعات نازک برش بزنید و سپس با استفاده از بیفتککوب، این قطعات را بکوبید تا نرم و یکنواخت شوند. اگر وقت کافی ندارید، میتوانید به همین شکل آنها را سرخ کنید.
مرحله دوم
اگر زمان بیشتری دارید، میتوانید گوشت را با ادویهجات، آب لیمو و … طعمدار کنید و به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را از یخچال بیرون آورده و آماده سرخ کردن میشوید.
مرحله سوم
در این مرحله، تخممرغها را همراه با کمی نمک و فلفل در یک کاسه ترکیب کنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس کاسه را در دسترس قرار دهید. همچنین آرد سوخاری را در یک ظرف مناسب قرار دهید.
مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، تکههای گوشت را اول در آرد سوخاری بغلطانید، بعد در تخممرغ بزنید و دوباره در آرد سوخاری بغلطانید.
مرحله پنجم
سپس این تکهها را در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند. وقتی یک سمت شنیسلها سرخ شد، آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. سپس شنیسلهای سرخشده را روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله ششم
حالا شنیسلهای آمادهشده را در یک بشقاب قرار دهید. برای تزیین میتوانید از سبزیجات خرد شده مانند گوجهفرنگی، خیارشور و پیاز استفاده کنید. در نهایت، شنیسلها را به همراه سس قارچ سرو کنید.
نکات پخت شنیسل گوشت
سس مخصوص
شنیسل گوشت شباهت زیادی به غذاهای فست فودی دارد و میتوانید آن را با سسهای متنوع سرو کنید. ما پیشنهاد میکنیم از سس قارچ استفاده کنید. آموزش تهیه این سس خوشمزه را در ادامه ببینید.