آموزش شیرینی ارده ای

شیرینی ارده ای یکی از شیرینی‌های ساده‌ای است که می‌توان در خانه تهیه کرد و از ترکیب مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی ارده ای
پودر قند ۱۰۰ گرم
شیر خشک قنادی ۱۰۰ گرم
ارده ۱۴۰ گرم

مراحل تهیه شیرینی ارده ای

مرحله اول

برای شروع تهیه شیرینی ارده‌ای خوشمزه، ابتدا شیر خشک قنادی را به همراه پودر قند در یک کاسه مناسب بریزید و مخلوط کنید. بعد این مخلوط را درون الک بریزید و سه بار الک کنید تا صاف و یکدست شود.

مرحله دوم

حالا ارده را به مخلوط شیر خشک و پودر قند اضافه کنید و با دست به خوبی ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست به دست بیاید. سپس مقداری از خمیر را در دست بگیرید و به شکل گرد درآورید.

مرحله سوم

برای زیباتر شدن ظاهر شیرینی‌ها، بعد از اینکه آنها را فرم دادید، می‌توانید آنها را درون یک کپسول کاغذی قرار دهید. این کار را ادامه دهید تا تمام خمیر شیرینی به شکل گرد درآید.

مرحله چهارم

در این مرحله، شیرینی‌های ارده‌ای را درون یخچال فریزر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال فریزر استراحت کند. بعد از این مدت، شیرینی ها را از یخچال فریزر خارج کنید.

مرحله پنجم

در انتها، شیرینی ارده‌ای را با توجه به سلیقه خود با مقداری شکلات ذوب شده، دانه کنجد، خلال پسته، تخم خرفه و پودر گل تزئین کنید. سپس شیرینی‌ها را در ظرف دلخواه خود قرار دهید و با چای تازه سرو کنید. نوش جان!