آموزش شیرینی اسکار گردویی

شیرینی اسکار گردویی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده است که معمولاً برای مناسبت‌های ویژه درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این شیرینی را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی اسکار
روغن صاف قنادی ۲۵۰ گرم
کره ۱۷۵ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
شکر ریز ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
گردوی نیم کوب ½ لیوان

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی

مرحله اول

برای آغاز تهیه شیرینی اسکار گردویی، فر را به دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، روغن صاف قنادی، کره، پودر قند و شکر را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و با همزن روی دور متوسط مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس با نوک انگشتان کمی خمیر را ورز می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه می‌کنیم و مواد را کمی هم می‌زنیم تا همه چیز به خوبی مخلوط شود. بعد، گردوی نیم کوب را در یک کاسه بریزید.

مرحله چهارم

در این مرحله، از خمیر به اندازه یک گردو برمی‌داریم و آن را با دستانمان گرد می‌کنیم. سپس این گرده‌ها را در گردوی خرد شده غلتانده و بعد روی سینی فر قرار می‌دهیم و با دست کمی فشار می‌دهیم.

مرحله پنجم

می‌توانید از مغزیجات دیگری هم برای تهیه این شیرینی خوشمزه استفاده کنید. بعد از آن، تمام خمیر را به همین روش آماده کرده و در سینی فر می‌چینیم.

مرحله ششم

سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و به شیرینی‌ها اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. بعد از اینکه اطراف شیرینی‌ها طلایی شد، آن‌ها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن در یک ظرف دلخواه قرار می‌دهیم.