آموزش شیرینی پنبه ای
شیرینی پنبه ای یکی از شیرینیهای خوشمزه است که میتوان برای شب عید درست کرد. این شیرینی را با مواد سادهای که در خانه دارید میتوانید تهیه کنید و در فر بپزید. شیرینی پنبه ای بسیار ترد و سبک است و میتوانید به مدت دو هفته آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله شیرینی پنبه ای، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پنبه ای | |
روغن جامد | ۱۵۰ گرم |
آرد | ۳۰۰ گرم |
روغن مایع | ۳۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
وانیل | مقداری |
آموزش شیرینی پنبه ای
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه، ابتدا یک کاسه میخواهیم. روغن جامد و آرد را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا سبُک و پُک شود. سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.
مرحله دوم
در این مرحله، در یک کاسه دیگر، تخممرغ، وانیل، پودر قند، و شیر را با هم ترکیب کنید و با همزن خوب هم بزنید تا مخلوط شود. توجه داشته باشید که برای این دستور باید از روغن جامد قنادی استفاده کنید.
مرحله سوم
به جای شیر میتوانید از آب و گلاب هم استفاده کنید. سپس مواد دو کاسه را با هم ترکیب کنید و کمی هم بزنید تا فقط مخلوط شود. نباید زیاد هم بزنید که کِرِم نشود. بعد از آن، مواد را در قیفی با ماسوره «آچاری» بریزید.
مرحله چهارم
روی یک سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید و با ماسوره، شیرینیها را به فواصل مشخص روی سینی بزنید. سپس روی شیرینیها را با سیاهدانه تزیین کنید و آنها را در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
مرحله پنجم
وقتی که زیر شیرینیها طلایی شد، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید. میتوانید بعد از پخت، بین شیرینیها کمی مربا بزنید و آنها را به صورت دوتایی کنار هم بچسبانید.