آموزش شیش کباب

شیش کباب یکی از کباب های خوشمزه و معروف ترکیه است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه شیش کباب، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
سیخ چوبی به تعداد کافی

آموزش شیش کباب

مرحله اول

برای تهیه شیش کباب خوشمزه به سبک ترکی، ابتدا فلفل دلمه ای، سیر و پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس آب اضافی آنها را با دست فشار می‌دهیم. حالا این مواد را در یک ظرف مناسب ریخته و آماده ادامه کار می‌شویم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم. همچنین رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را هم اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملاً ترکیب شوند. سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آنها را با دست ورز می‌دهیم تا خوب چسبناک شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه کباب حالتی چسبناک پیدا کرد، روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کمی استراحت کند. بعد از این زمان، ظرف را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله چهارم

سیخ‌های چوبی را ۱۵ دقیقه قبل از استفاده در آب سرد خیس می‌کنیم تا در حین پخت نسوزند. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، به اندازه نصف نارنگی از مایه کباب برمی‌داریم و بر روی سیخ‌های چوبی قرار می‌دهیم و با دست آن را شکل می‌دهیم. دقت کنید که مایه کباب بیش از حد بزرگ نباشد، چون ممکن است روی سیخ بریزد.

مرحله ششم

سیخ‌های آماده شده را در سینی فر می‌چینیم. سپس یک لایه نازک روغن روی گوشت‌ها می‌مالیم و آنها را به فر می‌سپریم. زمان پخت بسته به این که بخواهیم کباب را آبدار یا خشک سرو کنیم، متفاوت است.