آموزش علی نازیک
علی نازیک یک نوع غذای خوشمزه از ترکیه است که با مواد مختلفی درست میشود. در ادامه، برای یادگیری این دستور آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
بادمجان دلمهای | ۲ عدد |
ماست | ۱ لیوان |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ مشت |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت علی نازک
مرحله اول
برای تهیه علی نازیک ترکیهای ابتدا پیاز را ریز رنده کنید. بعد از رنده کردن، با دست آب اضافی آن را بگیرید و در یک کاسه بریزید. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا جعفری را ریز خرد کنید و همراه با آرد به کاسه اضافه کنید. سپس همه مواد را با دست ورز دهید تا به یک مخلوط چسبناک و منسجم تبدیل شود. سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید.
مرحله سوم
در مرحله بعد مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید و اجازه دهید روغن داغ شود. سپس از مخلوط گوشت به اندازه یک گردو بردارید و با دست شکل دهید. این کروکتها را در روغن داغ بریزید تا سرخ شوند.
مرحله چهارم
به همین ترتیب باقیمانده مخلوط گوشت را سرخ کنید و کنار بگذارید. حالا روی بادمجانها چند شیار ایجاد کنید و آنها را روی زغال یا گاز کباب کنید و پوستشان را بکنید.
مرحله پنجم
حالا بادمجانها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با گوشتکوب له کنید. سپس سیر را ریز رنده کنید و با ماست به کاسه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله، مخلوط بادمجان و ماست را در ظرف سرو بریزید. سپس گوشتهای قلقلی را روی آن قرار دهید و در نهایت کره ذوب شده را روی غذا بریزید و سرو کنید.