آموزش فلافل مرغ

فلافل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سطح جهانی است که می‌توان به روش‌های مختلف آن را تهیه کرد. معمولاً در فلافل اصلی، از نخود استفاده می‌شود، ولی چون این غذا بسیار پرطرفدار است، برای تهیه آن از ترکیب‌های مختلفی استفاده می‌شود. در این دستور، ما فلافل را با گوشت مرغ، فلفل دلمه‌ای و سوسیس درست می‌کنیم و به همین دلیل آن را فلافل پیتزایی هم می‌نامند. اگر می‌خواهید طرز تهیه این فلافل خوشمزه را یاد بگیرید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ ½ سینه کامل
سوسیس 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری پُر
سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری پُر
فلفل دلمه‌ای ½ فلفل
پیاز 1 عدد کوچک
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کمی
نمک و فلفل سیاه به مقدار نیاز
زردچوبه و روغن به مقدار نیاز

دستور پخت فلافل مرغ

مرحله اول

برای تهیه فلافل مرغ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به همراه کمی نمک، زردچوبه و یک پیاز کوچک در یک قابلمه می‌گذاریم. سپس 1 پیمانه آب به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله دوم

بعد از اینکه آب جوش آمد، کف‌های روی آب را با کمک قاشق برمی‌داریم و دور می‌ریزیم. این کار باعث می‌شود طعم و بوی ناپسند مرغ از بین برود. سپس صبر می‌کنیم تا آب به طور کامل جذب مرغ شود.

مرحله سوم

در این مرحله، گوشت مرغ را از قابلمه خارج کرده و در غذاساز می‌گذاریم تا کاملاً نرم و یکدست شود. سپس سوسیس را هم به غذاساز اضافه می‌کنیم یا اگر دوست داشتیم می‌توانیم آن را رنده کنیم و به مرغ اضافه کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، سفیده تخم مرغ را به همراه آرد، سس کچاپ و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز…

“““html

داخل یک کاسه بزرگ و مناسب، همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، مخلوط گوشت مرغ و سوسیس را به کاسه حاوی مواد اضافه می‌کنیم. سپس فلفل دلمه‌ای را به صورت قیمه‌ای ریز خرد کرده و همراه با جعفری خرد شده به کاسه می‌ریزیم.

مرحله ششم

برای زیباتر شدن فلافل‌ها، بهتر است از فلفل دلمه‌ای با رنگ‌های مختلف استفاده کنیم. بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط شدند، مایه فلافل باید حالت خمیری پیدا کند. سپس کاسه را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا طعم مواد به خوبی مخلوط شود. پس از این مدت، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم و یک تابه عمیق روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

اکنون به اندازه کافی روغن داخل تابه می‌ریزیم تا فلافل‌ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور شوند. سپس با استفاده از قالب مخصوص فلافل، از مخلوط برمی‌داریم و آن‌ها را در روغن داغ می‌ریزیم تا به خوبی سرخ شوند.

مرحله نهم

اگر قالب فلافل ندارید، می‌توانید فلافل‌ها را با دستان خود شکل دهید. در پایان، فلافل‌های سرخ شده را روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و سپس آنها را با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

مطالب پیشنهادی