نحوه تهیه فلافل گوشت
فلافل گوشت یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولاً به عنوان فست فود مصرف میشود. این غذا با دستورهای متنوعی تهیه میشود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه فلافل گوشت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود | ۱۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
سیب زمینی | ۱ عدد کوچک |
فلفل دلمه ای سبز | ¼ فلفل دلمه ای |
جعفری | ۱ کاسه کوچک |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار لازم |
پودر سیر، پودر تخم گشنیز و زردچوبه | به مقدار لازم |
نحوه تهیه فلافل گوشت
مرحله اول
برای تهیه فلافل گوشت خوشمزه، ابتدا نخود را بشویید و در یک کاسه با آب قرار دهید. سپس بگذارید نخود به مدت ۲۴ ساعت توی آب بماند تا نرم شود و نفخ آن کمتر شود.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان، نخود را آبکشی کنید و داخل غذاساز بریزید. کمی میکس کنید تا نخود خرد شود. سپس سیب زمینی، فلفل دلمهای، سیر و پیاز را درشت رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا مواد رنده شده را همراه با جعفری و ادویههایی مثل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و زردچوبه به غذاساز اضافه کنید و خوب میکس کنید تا همه مواد مخلوط و به شکل خمیر درآید.
مرحله چهارم
در این مرحله، مواد فلافل را به همراه گوشت چرخ کرده و بیکینگ پودر در یک کاسه بریزید و با دست به خوبی ورز دهید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. سپس از مواد به اندازه یک نارنگی جدا کنید.
مرحله پنجم
فلافلها را به شکل دلخواه فرم دهید و در یک سینی بچینید. سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کنند. بعد از این زمان، فلافلها را در مقداری روغن سرخ کنید. نوش جان!