آموزش فیش اند چیپس

ماهی‌ها و غذاهای دریایی بسیار مفید هستند و از گوشت قرمز سالم‌ترند. فیش اند چیپس یک غذای معروف در انگلستان است که معمولاً در کنار دریا در کافه‌ها تهیه و سرو می‌شود. در این دستور، ماهی و سیب‌زمینی به طور جداگانه سرخ می‌شوند و سپس در کنار هم روی میز گذاشته می‌شوند. روش سرخ کردن آن‌ها متفاوت است تا هر دو ترد و خوشمزه شوند. این غذا طعم فوق‌العاده‌ای دارد و از ماهی‌های بدون تیغ و فیله استفاده می‌شود تا خوردن آن ساده‌تر باشد. برای آموزش تهیه فیش اند چیپس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب‌زمینی بزرگ ۱ عدد
نمک برای روی سیب‌زمینی و ماهی ۱ پنس
روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم
ماهی فیله ۲ عدد
آرد برای مخلوط کردن با دلستر یک و نیم پیمانه
نمک برای مخلوط دلستر ۱ قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
دلستر ۳۴۰ گرم
آرد ۱ پیمانه

آموزش فیش اند چیپس

مرحله اول

برای تهیه فیش اند چیپس خوشمزه، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب می‌شوییم و پوست می‌کنیم. سپس آن‌ها را به شکل نواری برش می‌زنیم. سیب‌زمینی‌های برش‌زده را در آب سرد قرار می‌دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا خنک شوند.

مرحله دوم

بعد از آن، سیب‌زمینی‌ها را از آب بیرون آورده و روی دستمال می‌گذاریم تا خشک شوند. سپس مقداری روغن را در ماهی‌تابه گرم می‌کنیم تا دمای آن به حدود ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد برسد. حالا سیب‌زمینی‌ها را سرخ می‌کنیم.

مرحله سوم

سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را روی توری می‌گذاریم تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود. حالا دمای روغن را به ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسانیم و مقداری نمک روی سیب‌زمینی‌ها می‌پاشیم و دوباره سرخ می‌کنیم تا ترد شوند.

مرحله چهارم

سیب‌زمینی‌های ترد را دوباره روی توری قرار می‌دهیم و مقداری نمک به آن‌ها می‌زنیم. سپس ماهی‌ها را برش می‌زنیم و با دستمال خشک می‌کنیم. روی آن‌ها نمک و فلفل می‌پاشیم و یک کاسه برمی‌داریم.

مرحله پنجم

آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس به آرامی دلستر را به این مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم. ماهی‌ها را یکی یکی در آرد می‌زنیم و بعد در مخلوط دلستر می‌گذاریم.

مرحله ششم

وقتی روغن داغ شد و به دمای حدود ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد رسید، ماهی‌ها را در روغن می‌گذاریم تا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، آن‌ها را روی توری می‌چینیم تا روغن اضافی خارج شود. سپس ماهی‌ها را در کنار سیب‌زمینی‌ها در بشقاب سرو کرده و با سس کچاپ میل می‌کنیم.