آموزش قاتق ماهی

قاتق ماهی یک نوع غذای سنتی و محبوب در ایران است که به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود. این غذا که در جنوب کشور به نام حلا ماهی نیز شناخته می‌شود، شباهت زیادی به قلیه ماهی دارد. این غذا به طور خاص به مناطق جنوبی کشور تعلق دارد و معمولاً با ماهی سرخو درست می‌شود. اما چون این ماهی همیشه در دسترس نیست، می‌توانیم از انواع دیگر ماهی‌ها نیز برای درست کردن قاتق ماهی استفاده کنیم. البته استفاده از ماهی‌های جنوبی که بافت بهتری دارند، طعم این غذا را بهتر می‌کند. برای یادگیری طرز تهیه این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر
ماهی سرخو 1 عدد
پیاز 2 عدد متوسط
سیر 7 حبه
گشنیز 300 گرم
شنبلیله 150 گرم
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 6 عدد
فلفل سبز تند 3 عدد
تمبرهندی ترش 1 قاشق چایخوری
آرد سوخاری به مقدار کافی
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
زیره و هل هر کدام ½ قاشق چایخوری
دارچین و میخک هر کدام ½ قاشق چایخوری
زنجبیل و برگ بو هر کدام ½ قاشق چایخوری
تخم گشنیز و زردچوبه هر کدام ½ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم