“`html
آموزش قارچ سوخاری
قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای محبوب است که در بسیاری از کشورهای دنیا تهیه میشود. اگر میخواهید یاد بگیرید که چگونه قارچ سوخاری رستورانی درست کنید، با چیشی همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را برای شما توضیح دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
ماست چکیده | ۴ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران | ۱ قاشق چایخوری |
آرد سوخاری و روغن | به اندازه کافی |
آرد سفید | به اندازه کافی |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
آموزش قارچ سوخاری
مرحله اول
برای شروع قارچ سوخاری، ابتدا باید قارچها را خوب بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. سپس آنها را کنار بگذارید. در این مرحله، یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و ماست چکیده را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
از ماست پرچرب و بدون آب (چکیده) استفاده کنید. سپس زعفران دم کرده، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
حالا قارچها را به کاسه اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا همه قارچها به مایه آغشته شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شوند.
نکته: اگر زمان دارید، بهتر است قارچها چند ساعت در مایه بمانند تا بهتر طعم بگیرند.
مرحله چهارم
پس از اینکه قارچها طعمدار شدند، آنها را از یخچال خارج میکنیم. در یک کاسه دیگر، تخممرغ، یک قاشق ماست و آرد سوخاری را خوب مخلوط میکنیم تا به حالت خمیری شل درآید.
مرحله پنجم
آرد سوخاری و آرد سفید را در دو کاسه جداگانه بریزید و در دسترس قرار دهید. حالا یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت متوسط بگذارید و روغن را به اندازهای بریزید که قارچها هنگام سرخ کردن شناور شوند.
مرحله ششم
قارچها را از کاسه خارج کنید، اول آنها را داخل آرد سفید بزنید، سپس در مخلوط تخممرغ و در آخر در آرد سوخاری غلتانده و سپس به روغن داغ بیفزایید تا سرخ شوند. مرتباً قارچها را در ظرف بچینید تا سرخ کاری شوند.
مرحله هفتم
نکتهای که باید به آن توجه کنید این است که همیشه از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید تا نتیجه بهترین باشد.
“““html
استفاده کنید زیرا روغنهای خوراکی جذب غذا میشوند ولی روغنهای سرخکردنی به خاطر ترکیبات خاصی که دارند جذب غذا نمیشوند.
مرحله هشتم
بعد از اینکه قارچها کاملاً طلایی شدند، آنها را از روغن بیرون میآوریم و روی یک توری فلزی میگذاریم تا روغن اضافیشان بریزد. در انتها، قارچهای سرخشده را در ظرف دلخواهمان میریزیم و با سس کچاپ سرو میکنیم.
نکات آموزش قارچ سرخکرده
قارچ سرخکرده با پنیر
اگر میخواهید قارچ سرخشده را با پنیر درست کنید، باید بعد از شستن و خشک کردن قارچها، ساقههای آنها را درآورید و کمی پنیر پیتزا داخل آنها بگذارید. در این روش دیگر نیازی نیست قارچها را طعمدار کنید و فقط کافی است بعد از قرار دادن پنیر، آنها را به ترتیب در آرد سفید، تخممرغ و آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
روغن مخصوص قارچ سرخکرده
برای سرخکردن قارچ، حتماً باید از روغن مخصوص سرخکردنی استفاده کنید. همانطور که گفتیم، این روغنها جذب غذا نمیشوند. نکته مهمتر این است که روغنهای خوراکی مثل روغن ذرت و روغن آفتابگردان تحمل حرارت بالا را ندارند و زود میسوزند، ولی روغنهای مخصوص سرخکردنی به راحتی نمیسوزند و میتوانند حرارت بالا را تحمل کنند.
ادویه و طعمدهندههای قارچ سرخکرده
ادویهها و طعمدهندههایی که معمولاً در قارچ سرخشده استفاده میشود، شامل فلفل سیاه، آب لیمو ترش و زعفران هستند. البته اضافه کردن ادویهها و طعمدهندههای دیگر نیز میتواند طعم قارچها را بهتر کند و این بستگی به سلیقه شما دارد. بهعنوان مثال، میتوانید از ادویههایی مانند پودر سیر، پودر پاپریکا و زنجبیل برای خوشمزهتر کردن طعم قارچها استفاده کنید.
قارچ سرخکرده با دلستر
برای اینکه قارچ سرخشده را با دلستر درست کنید، حتماً از دلستر کلاسیک یا همان دلسترهای تلخ و بدون طعم استفاده کنید. دلستر باعث میشود که قارچهای سرخشده شما تردتر و پفکیتر شود، البته باید توجه داشته باشید که زیاد دلستر اضافه نکنید تا قارچها از هم نپاشند.