آموزش قارچ کبابی

قارچ کبابی یک پیش غذای خیلی خوشمزه و سالم است که معمولاً در کنار کباب‌های ایرانی سرو می‌شود. برای یادگیری تهیه این غذا، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ ۴۰۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور پخت قارچ کبابی

مرحله اول

برای تهیه قارچ کبابی رستورانی، اول پوست قارچ‌ها را می‌کنیم (یا با دستمال نم‌دار تمیزشان می‌کنیم). سپس آنها را می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافه‌شان برود. برای مزه‌دار کردن قارچ‌ها، پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه، سس مایونز را به همراه ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس قارچ‌ها را اضافه کرده و با دست زیر و رو می‌کنیم تا ادویه‌ها به تمام قارچ‌ها برسد.

مرحله سوم

به دلخواه می‌توانیم مواد دیگری مثل زنجبیل و لیمو ترش به قارچ‌ها اضافه کنیم تا طعم متفاوت‌تری بگیرند. بعد روی کاسه را سلفون می‌کشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا قارچ‌ها مزه‌دار شوند.

مرحله چهارم

پس از ۲ ساعت، قارچ‌ها را از یخچال خارج کرده و به سیخ می‌کشیم. کره را به روش بن‌ماری روی بخار آب ذوب کرده و با زعفران باقی‌مانده مخلوط می‌کنیم. می‌توانیم قارچ‌ها را به چند روش مختلف کباب کنیم.

مرحله پنجم

بهترین روش برای کباب کردن قارچ‌ها استفاده از ذغال است، اما اگر در دسترس ندارید، می‌توانید از شعله گاز یا فر هم استفاده کنید. اما اگر طعم واقعی قارچ کبابی برای شما مهم است، حتماً از منقل ذغال استفاده کنید.

مرحله ششم

در حین کباب کردن قارچ‌ها، از مخلوط کره و زعفران روی آنها می‌مالیم. این کار هم طعم کباب را بهتر می‌کند و هم باعث می‌شود که قارچ‌ها زیباتر به نظر برسند. در نهایت، قارچ‌های کبابی را با سس باربیکیو سرو می‌کنیم.

نکات پخت قارچ کبابی

طرز خواباندن قارچ

مواد و روش خواباندن قارچ برای کبابی کردن آن مشابه جوجه کباب است. شما می‌توانید از مواد زیادی برای مزه‌دار کردن قارچ‌ها استفاده کنید. به‌عنوان مثال، از ادویه‌هایی که برای جوجه استفاده می‌کنید، می‌توانند برای قارچ هم کاربرد داشته باشند.

وقتی که قارچ‌ها را مزه‌دار کردید، یکی از نکات مهم که به طعم عالی و رنگ زیبا کمک می‌کند، استفاده از سس زعفران و کره است که در آن می‌توانید از انواع ادویه‌ها استفاده کنید.