آموزش قیمه ماسوله

قیمه ماسوله یکی از انواع خورشت‌های قیمه است. اگر می‌خواهید طرز تهیه این خورشت خوشمزه را به طور کامل و گام به گام یاد بگیرید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لپه ۱ پیمانه سرخالی
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب نارنج ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، روغن و دارچین به مقدار کافی

آموزش قیمه ماسوله

مرحله اول

برای شروع درست کردن قیمه، لپه را از شب قبل در یک کاسه آب خیس کنید. روز بعد، آن را آبکش کرده و در یک قابلمه بریزید. سپس به آن ۲ پیمانه آب، کمی زردچوبه و نمک اضافه کنید.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید لپه به مدت یک ساعت بپزد. وقتی لپه نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. حالا پیازها را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم

یک قابلمه مناسب را روی حرارت بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه تفت بخورد تا رنگش تغییر کند. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله چهارم

یک دقیقه دیگر پیاز و ادویه‌ها را تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. بعد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملاً سرخ شود و طعم خامی آن برطرف شود. حالا لپه و زعفران دم کرده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا با بقیه مواد ترکیب شوند.

مرحله ششم

حالا یک لیوان آب جوش، آب نارنج و کمی نمک به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا خورشت بپزد. توجه داشته باشید که این خورشت تقریباً بدون آب سرو می‌شود و باید آب آن به خوبی تبخیر شود.

مرحله هفتم

در آخر، وقتی خورشت به روغن افتاد، طعم آن را بچشید و اگر لازم بود، کمی نمک و ادویه اضافه کنید. سپس خورشت را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه برنج سرو کنید. (چطور برنج ساده درست کنیم؟)