“`html
آموزش لازانیای سوسیس و قارچ
لازانیای سوسیس و قارچ یکی از آن دستورهای خوشمزه است که همه خانواده را دور هم جمع میکند و لحظات خوبی برایشان میسازد. ترکیب سوسیس خوشمزه و قارچ معطر با پنیر آبکی، علاوه بر ایجاد طعمی دلپذیر، بافتی متفاوت به لازانیا میدهد. این دستور پخت به آسانی قابل تهیه است و موادش در دسترس هستند، بنابراین برای یک شام مخصوص در شبهای دورهمی انتخاب خوبی است.
برای تهیه لازانیای سوسیس و قارچ به سبک خانگی، اول فر را گرم کنید و بعد سیر را در روغن زیتون سرخ کنید. بعد از آن، گوجهفرنگی، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید تا سس غلیظ شود. سوسیس و قارچ را هم به صورت جداگانه سرخ کنید و به سس اضافه کنید. پنیر موتزارلا، پنیر خامهای و تخممرغ را با هم مخلوط کنید. یک لایه از این مخلوط در ظرف پیرکس بریزید، سپس ورقههای لازانیا و مخلوط سوسیس و قارچ را اضافه کنید و این کار را چند بار تکرار کنید. در آخر، لازانیا را با فویل بپوشانید و بپزید. بعد از آن پنیر موتزارلا را روی آن بریزید و بدون فویل دوباره بپزید تا روی آن طلايي شود.
مواد لازم | مقدار |
پنیر خامهای | ۲۰۰ گرم |
پودر آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
سوسیس | ۴۵۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر موتزارلا | ۴۵۰ گرم |
گوجه فرنگی فیله شده | ۸۰۰ گرم |
سیر خردشده | ۲ حبه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
لازانیا | – |
قارچ خردشده | ۲۵۰ گرم |
آموزش لازانیای سوسیس و قارچ
مرحله 1: گرم کردن فر
ابتدا فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. این کار باعث میشود تا وقتی شما مواد لازانیا را آماده میکنید، فر به دمای مناسب برسد.
مرحله 2: سرخ کردن سیر
در این مرحله، سیر خردشده را در روغن زیتون گرم کنید تا عطر آن بهتر بیرون بیاید.
“““html
یک تابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید. سپس سیرهای ریز خردشده را به تابه اضافه کنید و آنها را حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر خوبی بگیرند.
مرحله 3: آمادهسازی سس گوجه
گوجههای فیلهشده را به تابه اضافه کنید. پودر آویشن، نمک و فلفل را هم به آن اضافه کرده و بگذارید تا مخلوط به جوش بیاید. سپس با یک قاشق، گوجهها را خوب له کنید تا سس غلیظی به دست آورید.
مرحله 4: آمادهسازی مخلوط سوسیس و قارچ
در تابهای دیگر ۱ قاشق باقیمانده از روغن زیتون را گرم کنید و قارچها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید. سپس سوسیسهای حلقهای شده را اضافه کنید و سرخ کنید تا کاملا پخته شوند. بعد از آن، سس گوجهفرنگی آمادهشده را به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله 5: آمادهسازی مخلوط پنیر
۱/۴ از پنیر موتزارلا را کنار بگذارید. بقیهی پنیر موتزارلا را رنده کرده و با پنیر خامهای و تخممرغ خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 6: لایهبندی لازانیا
۲/۳ از ۲۰۰ گرم سس گوجهفرنگی که کنار گذاشتهاید را در کف یک ظرف شیشهای بریزید. سپس ورقههای لازانیا را روی آن قرار دهید. ۱/۳ از مخلوط پنیر و تخممرغ و ۱/۳ از مخلوط سوسیس و قارچ را روی ورقهها بریزید و این لایهبندی را تکرار کنید.
مرحله 7: پخت در فر
روی ظرف را با فویل بپوشانید و حدود ۴۵ دقیقه در فر بپزید. سپس فویل را بردارید و روی لازانیا را با موتزارلا که کنار گذاشته بودید، بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر ذوب و طلایی شود.