آموزش لازانیا با کرپ

لازانیا با کرپ یکی از روش‌های خوشمزه برای درست کردن لازانیا است. اگر می‌خواهید روش کامل و گام به گام تهیه لازانیا با کرپ را بیاموزید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کرپ
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
آرد قنادی ۲ لیوان
کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای لازانیا
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
سس بشامل ۱ لیوان
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش تهیه لازانیا با کرپ

مرحله اول

برای درست کردن لازانیای کرپ، اول باید کرپ‌ها را تهیه کنیم. برای این کار تخم مرغ‌ها را با آب و شیر در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم. سپس کره را…

“““html

ما کمی کره اضافه می‌کنیم و برای اینکه کره با سایر مواد خوب ترکیب شود، آن‌ها را کمی مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد را روی مواد می‌پاشیم و در حین مخلوط کردن، کمی نمک نیز اضافه می‌کنیم. در پایان، مایه کرپ باید حالتی شبیه به پنکیک داشته باشد. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و آن را با کره چرب می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا با استفاده از ملاقه مقداری از مایه کرپ را برمی‌داریم و داخل تابه می‌ریزیم. از آنجایی که این کرپ‌ها برای لازانیا استفاده می‌شوند، باید ضخیم باشند. وقتی یک طرف کرپ‌ها طلایی شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم طلایی شود.

مرحله چهارم

به همین روش، تمام کرپ‌ها را درست می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس برای تهیه مواد اصلی لازانیا، ابتدا سیر و پیاز را ریز خرد می‌کنیم. بعد یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، سیر و پیاز را همراه با مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا نرم شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله ششم

حالا قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به تابه می‌افزاییم. مواد را به خوبی تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند، سپس کمی نمک و نصف استکان آب به تابه اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله هفتم

بعد از اینکه گوشت خوب پخت، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم تا مواد خنک شوند. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و یک ظرف مخصوص فر را به خوبی چرب می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، یک کرپ را در کف ظرف می‌گذاریم و روی آن کمی سس بشامل می‌مالیم. سپس مقداری از مایه گوشت را به طور یکنواخت روی سس بشامل پخش می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا کمی پنیر پیتزا روی مواد می‌ریزیم و سپس برای لایه بعدی، کرپ را روی آن‌ها قرار می‌دهیم. به همین صورت مواد را در ظرف می‌چینیم تا لایه آخر را با کرپ بپوشانیم و روی آن را با سس بشامل پر می‌کنیم.

مرحله دهم

بعد از آن، باقی‌مانده پنیر پیتزا را روی لازانیا می‌ریزیم و به دلخواه مقداری قارچ یا فلفل دلمه‌ای را برای تزیین روی پنیر می‌گذاریم. حالا لازانیا را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا پنیر کاملاً ذوب شود.

مرحله یازدهم

بعد از ۱۵ دقیقه، فر را خاموش کرده و گریل فر را روشن می‌کنیم تا پنیر روی لازانیا کاملاً طلایی شود. در پایان، لازانیا را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. سپس به دلخواه برش زده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)