آموزش لازانیا رتتویی

امروزه لازانیا یکی از غذاهای پرطرفدار در مهمانی‌ها و دیگر وعده‌های غذایی خانواده‌ها شده است. این غذای خوشمزه ریشه‌ای ایتالیایی دارد و معمولاً از لایه‌های نازک پاستا (لازانیا)، گوشت، سس بشامل و پنیر پارمزان درست می‌شود. رتتویی، غذایی گیاهی و مشهور از فرانسه است که خاستگاه آن به شهر “نیس” برمی‌گردد. لازانیا رتتویی ترکیبی از لازانیا و سبزیجات مختلف است. این غذا به خاطر استفاده از سبزیجات سالم، طرفداران زیادی دارد و برای افرادی که گیاه‌خوار هستند نیز مناسب است. در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا مراحل کامل تهیه لازانیا رتتویی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه بزرگ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کدو سبز ۳ عدد
بادمجان ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ الی ۵ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۴ عدد
مواد لازم برای سس سفید
پنیر خامه ای ۷۵۰ گرم
پنیر موزارلا نصف پیمانه
ریحان خرد شده نصف پیمانه
تخم ۳ عدد