آموزش لقمه تنوری

لقمه تنوری یکی از غذاهای فست فودی است که شبیه پیتزا درست می‌شود و فاقد پنیر پیتزا می‌باشد. برای تهیه این غذا، خمیر را به صورت لقمه‌های کوچک درست می‌کنیم و سپس آن‌ها را با مواد گوشتی پر می‌کنیم. می‌توانیم از هر ماده‌ای که دوست داریم برای پر کردن لقمه‌ها استفاده کنیم. به‌جای گوشت، می‌توانیم از تکه‌های مرغ پخته یا سبزیجات مختلف بهره بگیریم. این لقمه‌ها در فر می‌پزند. می‌توان از این غذا به عنوان شام یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها استفاده کرد. با توجه به اندازه لقمه‌ها، آن‌ها می‌توانند به عنوان فینگر فود در جشن‌های تولد و عصرانه‌ها نیز سرو شوند.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر گرم ۲ لیوان
مخمر ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک ۲ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل تند به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
رب انار ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری خرد شده تازه به مقدار لازم
گشنیز خشک به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
هفت ادویه یا ادویه مخلوط به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

دستور