آموزش لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ

لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که دستورهای متفاوتی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و مرحله‌ای این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ چرخ شده ۳۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ

مرحله اول

برای شروع، ابتدا برنج را با کمی نمک خیس می‌کنیم. سپس دوسر لوبیاها را با چاقو می‌زنیم و آنها را به اندازه بند انگشت خرد می‌کنیم. بعد یک قابلمه را با آب پر کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید.

مرحله دوم

وقتی که آب جوش آمد، یک قاشق نمک به آن اضافه می‌کنیم و سپس لوبیا سبز را قرار می‌دهیم تا به مدت ۳ دقیقه بپزد. بعد از آن لوبیاها را با آب سرد آبکشی می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه مناسب می‌ریزیم. پیاز را به خوبی تفت می‌دهیم تا شفاف شود، سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را یک تا دو دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. پس از آن لوبیا سبز و آب لیمو ترش را به مخلوط اضافه کرده و چند دقیقه هم تفت می‌دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه می‌افزاییم و خوب تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود.

مرحله پنجم

سپس سینه مرغ چرخ کرده و آرد سوخاری را به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. مواد را خوب ورز می‌دهیم تا خوب ترکیب شوند، سپس از مایه قلقلی‌های کوچک درست می‌کنیم.

مرحله ششم

در نهایت، در تابه مقداری روغن داغ می‌کنیم و قلقلی‌ها را سرخ می‌کنیم تا طلایی رنگ شوند. بعد از اینکه تمام قلقلی‌ها سرخ شدند، آنها را به مخلوط لوبیا و پیاز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا طعم‌ها به هم بیفتند.

مرحله آخر

برنج را در آب جوش با کمی نمک می‌پزیم تا نرم شود. بعد از پخته شدن برنج، آن را در یک ظرف سرو می‌کشیم و روی آن را با مخلوط لوبیا و قلقلی‌ها می‌پوشانیم. لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.