“`html
آموزش ماهی با سس دقوس
ماهی با سس دقوس یکی از غذاهای خوشمزه و آسان در مناطق جنوبی کشور است که طعمهای مختلفی دارد. در ادامه آموزش کامل و مرحلهبهمرحله تهیه این غذا را برای شما آوردهایم. با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله ماهی | ۴ تکه |
آرد | ۴ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۴ عدد بزرگ |
سیر | ۴ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل تند | ۲ عدد |
تمرهندی | ½ بسته |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش ماهی با سس دقوس
مرحله اول
برای تهیه ماهی خوشمزه با سس دقوس، ابتدا پوست گوجهفرنگیها را جدا کرده و سپس آنها را رنده میکنیم. بعد از رنده کردن، گوجهفرنگیهای رنده شده را در یک تابه مناسب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله دوم
حالا به آرامی گوجهفرنگی را تفت میدهیم تا آب آن کامل بخار شود. بعد از اینکه آب گوجهفرنگی خشک شد، سیرها را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم تا با گوجهفرنگی ترکیب شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، رب گوجهفرنگی، روغن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس فلفلهای تند را به صورت درشت خرد کرده و به تابه میزنیم.
مرحله چهارم
حالا تمرهندی را در نصف لیوان آب جوش حل کرده و بعد از صاف کردن، به تابه اضافه میکنیم. در ادامه درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم آب داخل تابه بخار شود و سس شروع به روغن انداختن کند.
مرحله پنجم
در این میان، آرد را در یک بشقاب میریزیم و با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب میکنیم. سپس تکههای ماهی را در آرد میغلطانیم. بعد از آن، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، ماهیهای سرخ شده را به تابه حاوی سس اضافه میکنیم و اجازه میدهیم سس به خورد آنها برود. در نهایت پس از اینکه سس به خوبی به ماهیها آغشته شد، آنها را در ظرف سرو میکنیم و به همراه برنج میخوریم.