روش تهیه ماهی سرخ شده
ماهی سرخ شده یکی از غذاهای محبوب و بینالمللی است که به شیوههای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این دستورپخت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ماهی | ۱ عدد |
آرد | ۱ پیمانه |
آب لیمو ترش تازه | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و پاپریکا | به مقدار کافی |
آموزش ماهی سرخ شده
مرحله اول
برای درست کردن ماهی سرخ شده و خوشمزه، ابتدا شکم ماهی را با چاقو باز کرده و به خوبی میشوییم. سپس مقداری نمک روی آن میزنیم و به آرامی به مدت ۱۰ دقیقه ماساژ میدهیم.
مرحله دوم
پس از این مدت، ماهی را به خوبی میشوییم تا نمک آن پاک شود. سپس آن را در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آن خارج شود و کاملاً خشک گردد. سپس ماهی را در یک ظرف مناسب میگذاریم.
مرحله سوم
حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا مخلوط کرده و به آرامی روی ماهی میریزیم. سپس به مدت ۵ دقیقه به خوبی ماساژ میدهیم تا طعمها به خورد ماهی برود.
مرحله چهارم
در این مرحله، سیر و پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کرده و به ماهی اضافه میکنیم. سپس ظرف را با سلفون یا درپوش میپوشانیم و اجازه میدهیم به مدت ۱ ساعت در یخچال بماند تا طعمها به ماهی بخورد.
مرحله پنجم
پس از یک ساعت، ماهی را از مواد طعمدهنده جدا کرده و در آرد غلطاندهایم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن در آن میریزیم تا گرم شود.
مرحله ششم
حالا ماهی را در تابه قرار میدهیم و اجازه میدهیم یک طرف آن خوب سرخ شود. وقتی یک سمت آن سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. سپس ماهی را از تابه خارج میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، ماهی سرخ شده را در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و به سلیقه خود با کمی جعفری تازه، زیتون و گوجهگیلاسی تزیین میکنیم. در نهایت، ماهی سرخ شده را با شوید پلو سرو میکنیم. نوش جان!