آموزش ماهی کبابی
ماهی کبابی یکی از کبابهای خوشمزهای است که در سرتاسر جهان تهیه میشود و طعمهای متفاوتی دارد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی بدون استخوان | ۴ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور پخت ماهی کبابی
اضافه کردن روغن زیتون به ماهی
برای تهیه ماهی کبابی خوشمزه، ابتدا قطعات ماهی را که استخوانها و قسمتهای اضافی آنها را جدا کردهاید، روی یک سینی قرار میدهید. سپس روغن زیتون را بر روی ماهیها میمالید تا به خوبی پوشانده شوند.
افزودن اب پیاز و آب لیمو ترش
بعد از اینکه هر دو طرف ماهی را خوب با روغن زیتون پوشاندید، پیاز را رنده کرده و آب آن را با فشار دست میگیریم. سپس این آب پیاز را به همراه آب لیمو ترش روی ماهیها میمالیم تا طعمشان بهتر شود.
افزودن ادویه
در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه روی ماهیها میپاشیم و آنها را به آرامی در یک ظرف در بسته قرار میدهیم. سپس این ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا طعمها با گوشت ماهی ترکیب شود.
کباب کردن
پس از اینکه ماهیها طعمدار شدند، منقل زغال را به خوبی روشن میکنیم. سپس ماهی را داخل یک توری قرار داده و با فاصله از زغالها به آرامی کباب میکنیم. چون گوشت ماهی نرم است و به سرعت میسوزد، باید مراقب باشید.
سرو
به همین دلیل نیازی به باد زدن به زغالها نیست. وقتی که گوشت ماهیها خوب کباب شد، مخلوط کره ذوب شده و زعفران را با قلمو بر روی ماهیها میمالیم تا خوشمزهتر شود. در نهایت، ماهی کبابی را به همراه نان یا برنج سرو میکنیم.