“`html
آموزش ماکارونی با سس دودی
پاستا یکی از غذاهای محبوب و سریع ایتالیایی است که میتوان آن را با انواع سسها آماده کرد. ماکارونی با سس دودی طعم خاص و خوشمزهای دارد که طرفداران زیادی پیدا کرده است. سس دودی یک سس ساده است که با گوجهفرنگی، سیر و پیاز درست میشود. این سس با گوجه و پیاز کبابی تهیه میشود که به ماکارونی طعمی دودی میبخشد. برای مشاهده آموزش کامل و گامبهگام ماکارونی با سس دودی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
ماکارونی | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
فلفل ترکی | یک هشتم قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ پنس |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | نصف قاشق چایخوری |
عصاره مرغ | ۱ عدد |
لیمو | ۱ عدد |
سس باربیکیو | نصف پیمانه |
پنیر پارمزان | ۱۰۰ گرم |
روغن | یک چهارم پیمانه |
ریحان خرد شده | ۷۰ تا ۱۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
ماکارونی | ۱ بسته |
آموزش ماکارونی با سس دودی
مرحله اول
برای درست کردن ماکارونی خوشمزه با سس دودی، ابتدا یک قابلمه را پر از آب کنید و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس ماکارونی را به آب داغ اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا نرم شود.
“`
مرحله دوم
بعد از آنکه پاستا را آبکش کردیم، آن را کنار میگذاریم. سپس پیاز را خوب میشوییم و پوستش را گرفته و آن را از وسط تقسیم میکنیم. یک تابه را چرب کرده و روی حرارت میگذاریم و پیازها را درون آن سرخ میکنیم.
مرحله سوم
وقتی پیاز طلایی رنگ شد، آنها را از تابه برمیداریم. سپس گوجهفرنگیها را نصف کرده و آنها را هم در تابه سرخ میکنیم تا کمی گریل یا کبابی شوند. میتوان پیاز و گوجهها را هم روی منقل و هم روی گاز کباب کرد.
مرحله چهارم
پیاز و گوجهها را با چاقو خرد کرده و در مخلوط کن یا غذاساز میریزیم تا پوره شوند. یک پیاز دیگر را که شسته و پوست گرفتهایم، به صورت ریز خرد میکنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا گرم شود.
مرحله پنجم
پیازهای خرد شده را در تابه تفت میدهیم تا نرم شوند. سپس پیاز رنده شده و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. بعد مخلوط گوجه و پیاز دودی را به تابه میریزیم و با هم ترکیب میکنیم.
مرحله ششم
بعد فلفل ترکی، فلفل سیاه، آویشن و عصاره مرغ را به مخلوط اضافه کرده و همه را خوب هم میزنیم تا بجوشند. بعد از چند دقیقه، تابه را از روی حرارت برمیداریم و آب لیمو ترش را به آن اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
آب لیمو نباید داغ شود. در نهایت سس باربیکیو را هم اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم. وقتی سس آماده شد، پاستای آبکش شده را به سس اضافه کرده و در آخر کمی آویشن و پنیر پارمزان رنده شده روی آن میریزیم و سرو میکنیم.