“`html
آموزش ماکارونی سبزیجات
ماکارونی یک غذای خوشمزه و مورد علاقه در بسیاری از کشورهاست که به روشهای مختلفی تهیه میشود. کمتر کسی پیدا میشود که به ماکارونی علاقهمند نباشد. یکی از روشهای محبوب پخت ماکارونی، تهیه آن با سویا و سبزیجات است. انتخاب سبزیجات کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و در این دستور از فلفل دلمهای و قارچ استفاده کردهایم. اما شما میتوانید سبزیجات مورد علاقه خود را جایگزین کنید. برای یادگیری این آموزش آشپزی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
ماکارونی | 1 بسته 700 گرمی |
فلفل دلمهای رنگی | 4 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سویا | 1 بسته |
قارچ | 200 گرم |
رب گوجهفرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت ماکارونی سبزیجات
مرحله اول
برای تهیه ماکارونی سبزیجات خوشمزه، ابتدا سویا را در یک کاسه میریزیم و آب را تا سطح آن اضافه میکنیم و به مدت 30 دقیقه کنار میگذاریم تا خیس بخورد. سپس قارچها را شسته و پوست میگیریم.
مرحله دوم
قارچهای خیس خورده را به صورت ورقهای خرد میکنیم و کنار میگذاریم. سپس فلفل دلمهای را شسته و کلاهک و دانههای آن را جدا کرده و به شکل نگینی خرد میکنیم.
مرحله سوم
پیازها را پوست میگیریم، میشوییم و نگینی خرد میکنیم. یک تابه بزرگ را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم تا داغ شود. سپس پیازها را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
پیازها را تفت میدهیم تا نرم شوند. در همین حین، یک قابلمه مناسب را تا نیمه با آب پر کرده و کمی نمک و روغن به آن اضافه میکنیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب به جوش بیاید.
مرحله پنجم
زمانی که پیازها نرم شدند، فلفل دلمهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم. سویا را با آبکش به مرحله اضافه میکنیم و سپس تفت میدهیم و به مدت 5 دقیقه اجازه میدهیم تا مواد خوب بپزند.
مرحله ششم
وقتی آب به جوش آمد، ماکارونیها را در قابلمه میریزیم و به مدت 10 دقیقه (طبق دستور روی بسته) میپزیم و سپس آبکش میکنیم. سپس…
“““html
قارچهای ورقه شده را به سس اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
سپس همه مواد را با قاشق هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند و بگذاریم مقداری قارچها بپزند و آب آنها تبخیر شود. بعد از آن، رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و مواد را مخلوط میکنیم تا رب گوجهفرنگی سرخ شود.
مرحله هشتم
سپس اجازه میدهیم که مواد به مدت تقریبا ۲ دقیقه دیگر روی حرارت بمانند. بعد آب جوش را اضافه کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد میپاشیم و اجازه میدهیم که مواد به آرامی با هم ترکیب شوند.
مرحله نهم
حالا تابه را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم. سپس در قابلمهای که میخواهیم ماکارانی را دم کنیم، ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع میریزیم. بعد برای ته دیگ میتوانیم از نان یا سیبزمینیهای ورقه شده استفاده کنیم.
مرحله دهم
بعد از اینکه ته دیگ را در کف قابلمه قرار دادیم، یک کفگیر از ماکارانی آبکش شده را بهصورت پخش روی ته دیگ میریزیم تا آن را کاملا بپوشاند. سپس مقداری از مایه ماکارانی را روی ماکارانیها میریزیم.
مرحله یازدهم
دوباره ماکارانی میریزیم و روی آن لایهای دیگر از مایه ماکارانی اضافه میکنیم تا تمام مواد تمام شود. سپس درب قابلمه را میگذاریم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ماکارانی به خوبی دم بکشد و آماده سرو شود. نوش جان!