آموزش مرغ سوخاری در فر

مرغ سوخاری یکی از غذاهای معروف و خوشمزه است که در تمام دنیا طرفداران زیادی دارد. این غذا به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و معمولاً کالری بالایی دارد. به همین دلیل، افراد مسن و کسانی که رژیم‌های لاغری دارند ممکن است از خوردن آن اجتناب کنند. اما با تهیه مرغ سوخاری در فر، می‌توانیم کالری این غذا را کمتر کنیم و این امکان را به همه بدهیم که از طعم خوشمزه‌اش لذت ببرند. برای یادگیری بهتر این دستور پخت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 800 گرم
پودر سوخاری 1 تا 2 لیوان
ماست چکیده 4 قاشق غذاخوری
فلفل سفید ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری

دستور پخت مرغ سوخاری در فر

مرحله اول

برای تهیه این مرغ سوخاری خوشمزه و کم کالری، ابتدا فر را به دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا آماده شود. در این بین، ماست چکیده و تخم‌مرغ را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا فلفل سفید، فلفل قرمز، زردچوبه و پودر زنجبیل را به این کاسه اضافه کنید و همه را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس یک قاشق چای‌خوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

مواد را به خوبی مخلوط نمایید تا همه چیز یکدست شود. سپس استخوان‌ها و چربی‌های اضافه مرغ را جدا کنید و مرغ را به قطعات دلخواه ببرید و داخل کاسه بریزید.

مرحله چهارم

مواد را به خوبی هم بزنید تا مرغ کاملاً طعم‌دار شود. اگر زمان دارید، می‌توانید روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها بهتر با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

اگر وقت کافی ندارید، می‌توانید مستقیماً به مرحله بعد بروید و مرغ را در فر بپزید.