آموزش مرغ لیمو فلفلی
مرغ لیمو فلفلی یک خورش خوشمزه است که طعم خاصی به مرغ میدهد. این خورش زیاد آبکی نیست و از رب لیمو ساخته شده است. مرغ به همراه ادویهها و مزههای مختلف سرخ و پخته میشود و معمولاً همراه با برنج ارائه میگردد. این خورش میتواند جایگزینی برای خورش مرغ در کنار زرشک پلو باشد و طعمی جدید و متفاوت را در مهمانیها به ارمغان بیاورد. برای یادگیری مراحل کامل تهیه مرغ لیمو فلفلی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ | ۷۰۰ گرم |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
رب لیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
پولبیبر یا فلفل ترکیه | ۱ قاشق غذا خوری |
زیره سبز | ۲ قاشق چای خوری |
پودر گوجه | یک پنجم قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن | ۲ قاشق غذا خوری |
آب و نمک | به میزان لازم |
آموزش مرغ لیمو فلفلی
مرحله اول
برای درست کردن مرغ خوشمزه با طعم لیمو و فلفل، ابتدا روغن را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس زیره سبز را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر دلپذیری بگیرد.
مرحله دوم
اگر میخواهید از پیاز تازه استفاده کنید، ابتدا پیاز را شسته و پوست بکنید و سپس آن را به شکل نگینی ریز خرد کنید. اگر پیاز خشک در دسترس است، میتوانید از آن هم استفاده کنید. پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.
آموزش مرغ لیمو فلفلی
مراقب باشید که پیاز نسوزد. اگر از پیاز خشک استفاده میکنید، میتوانید برای تفت دادن بهتر آن، یک قاشق آب به قابلمه اضافه کنید تا پیازها راحتتر و خوب طلایی شوند. سپس مرغ را به پیازها اضافه کرده و همزمان با آن، پولبیبر و فلفل سیاه را نیز به مرغ اضافه نمایید.
مرحله چهارم
در این مرحله حرارت را زیاد کنید و بگذارید دو طرف مرغ کمی سرخ شده و رنگ آن تغییر کند. در یک کاسه، رب لیمو، پودر گوجه و آب را ریخته و خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید، سپس این مخلوط را به مرغ اضافه کنید.
مرحله پنجم
نمک را هم اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. در خلال پخت، چند بار مرغ را برگردانید تا سس به خوبی جذب شود. زمانی که مرغ کاملاً پخته شد و آب آن گرفته شد، آن را در ظرف مناسب سرو کرده و کنار برنج قرار دهید.