“`html
آموزش مرغ مارگاریتا
مرغ مارگاریتا یک غذای خوشمزه با سس پستو است که از ایتالیا میآید. این غذا به طور کلی از سینه مرغ سرخ شده و سس پستو تهیه میشود. سس پستو یک سس خوشمزه است که از ریحان درست میشود و به غذا عطر و طعم فوقالعادهای میدهد. میتوانید این غذا را با انواع نانها سرو کنید. برای یادگرفتن طرز تهیه مرغ مارگاریتا با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم |
گوجه گیلاسی | ۱۰ الی ۱۵ عدد |
پنیر پارمزان | ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر موتزارلا | نصف پیمانه |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
آرد | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر | ۲ حبه |
آب مرغ | نصف لیوان |
برگ ریحان | برای تزیین |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مواد لازم برای سس پستو | |
برگ ریحان | ۱ پیمانه |
مغز گردو، پسته یا سایر آجیل ها | ۱ پیمانه |
پنیر پارمزان | ۱ قاشق غذا خوری |
سیر | ۱ حبه خرد شده |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
آموزش مرغ مارگاریتا
مرحله اول
برای تهیه مرغ خوشمزه به شیوه مارگاریتا، در ابتدا سس پستو را درست میکنیم. برای این کار، برگهای ریحان، مغزهای مختلف، پنیر پارمزان، سیر خرد شده و کمی نمک و فلفل را در یک مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم تا به شکل پوره درآید.
مرحله دوم
به آرامی روغن زیتون را اضافه میکنیم و مخلوط را هم میزنیم تا سس یکدستی به دست آید. حالا مرغها را از وسط برش میزنیم و با آویشن، نمک و فلفل مزهدار میکنیم. سپس یک تابه را برمیداریم و کمی روغن در آن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.
آموزش مرغ مارگاریتا
وقتی روغن داغ شد، مرغها را درون آن سرخ میکنیم. وقتی یک طرف مرغها طلایی شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم طلایی شود. همزمان، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم تا سرخ شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مرغها را از تابه خارج کردیم و کنار گذاشتیم، آرد را به تابه اضافه میکنیم و کمی در روغن تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آب مرغ و سس پستو را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ترکیب شوند. حالا مرغها را به تابه برمیگردانیم.
مرحله پنجم
سپس روی مرغها را با سس میپوشانیم و گوجهفرنگیها، پنیر موزارلا و پارمزان را اضافه میکنیم. درب تابه را میگذاریم تا پنیرها ذوب شوند. در این مرحله میتوانیم تابه را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهیم. در انتها با برگ ریحان، ظرف را تزیین میکنیم و سرو میکنیم.