آموزش میت بال اسپایسی
میت بالها یا کوفته قلقلیها را میتوان با مواد مختلف درست کرد و با سسهای مختلف سرو نمود. این غذاها همگی خوشمزه و هیجانانگیز هستند. میت بال با سس انار معمولاً با برنج یا پاستا سرو میشود. برای یادگیری روش تهیه میت بال اسپایسی به صورت مرحله به مرحله، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای میت بال اسپایسی | |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه، فلفل قرمز، سماق و فلفل سیاه | به میزان لازم |
پیاز رنده شده آب گرفته شده | ۱ عدد |
جعفری ساطوری | ۲ قاشق غذاخوری |
رب انار | ۳ قاشق غذاخوری |
دانه انار | ۱ لیوان |
آموزش میت بال اسپایسی
مرحله اول
برای تهیه میت بال خوشمزه و تند، ابتدا گوشت چرخ کرده، تخم مرغ و ادویهها را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس کمی ورز دهید و گلولههایی به اندازه گردو درست کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس میت بالها را در تابه سرخ کنید. بعد از آن، در همان روغن، رب انار، دانههای انار و دو لیوان آب بریزید و بگذارید جوش بیاید.
مرحله سوم
حالا میت بالها را به آرامی به سس اضافه کنید تا بپزد و سس کمی غلیظ شود. مهم است که میت بالها را وقتی سس در حال جوشیدن است اضافه کنید تا از هم باز نشوند.
مرحله چهارم
در نهایت، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و با توجه به سلیقهتان تنظیم کنید. این غذا باید کمی تند باشد. اگر دوست دارید، میتوانید یک قاشق شکر هم به سس اضافه کنید تا طعم شیرینی هم داشته باشد. در پایان، میت بالها را با برنج دمی (کته) سرو کنید.