آموزش نان برنجی شمالی

نان برنجی شمالی یکی از انواع شیرینی‌های ساده و خوشمزه از شمال کشور ماست که بدون استفاده از فر درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان برنجی شمالی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان برنجی شمالی
برنج ۱ لیوان
آب ۴ لیوان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده به مقدار کافی

آموزش نان برنجی شمالی

مرحله اول

برای درست کردن نان برنجی شمالی، ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کرده و برنج را بدون نمک به آن اضافه می‌کنیم. سپس تا ۲ بند انگشت روی برنج آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم ۱ تا ۲ ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا یک قابلمه مناسب برداشته و آب را درون آن می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. سپس برنج خیس خورده را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج کاملاً بپزد و نرم شود.

مرحله سوم

زمانی که متوجه شدید برنج آماده است، شکر را به آن اضافه می‌کنیم و همه چیز را خوب مخلوط می‌کنیم. می‌گذاریم کمی این ترکیب بجوشد. در ۳ دقیقه آخر پخت، زعفران و گلاب را اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا باید کمی به مخلوط برنج بگذاریم تا سفت‌تر شود. بعد از این، قابلمه را کنار می‌گذاریم و مخلوط را به یک کاسه منتقل می‌کنیم. سپس کم‌کم آرد را به ترکیب اضافه می‌کنیم تا غلظت مورد نظر بدست آید.

مرحله پنجم

اگر مایه نان برنجی خیلی شل بود، باز هم کمی آرد اضافه کنید. سپس بگذارید مایه نان برنجی کاملاً خنک شود. در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله ششم

در آخر، مقداری روغن درون تابه بریزید. سپس با دست، نان برنجی‌ها را فرم دهید و هر دو طرف آن‌ها را در روغن سرخ کنید. در نهایت نان برنجی‌ها را در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید. نوش جان!