آموزش نان حلوایی

نان حلوایی یکی از نان‌های خوشمزه و معروف در خاورمیانه است که به روش‌ها و دستورهای مختلفی درست می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام آموزش نان حلوایی در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان حلوایی
آرد سفید حدود ۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۳۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
نمک ¼ قاشق چایخوری
شیر ولرم ½ لیوان
پودر خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری
حلوا به مقدار کافی

آموزش نان حلوایی

مرحله اول

برای درست کردن نان حلوایی خوشمزه، اول شیر ولرم را با ۱ قاشق مرباخوری شکر و پودر خمیر مایه فوری داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس درب کاسه را بپوشانید و آن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در جای گرمی قرار دهید.

مرحله دوم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس روغن مایع و باقیمانده شکر را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود.

مرحله سوم

حالا مخلوط خمیر مایه آماده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد، آرد را الک کنید و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.

مرحله چهارم

چون آردها آب‌گیری متفاوتی دارند، ممکن است به مقدار کمتری یا بیشتری آرد نیاز باشد. آرد را به مخلوط اضافه کنید تا وقتی که خمیر دیگر به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید تا خوب نرم و یکدست شود.

مرحله پنجم

بعد از ورز دادن، خمیر را ۵۰ تا ۱۰۰ بار به سطح کار بکوبید. سپس یک کاسه را با روغن چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.

مرحله ششم

خمیر را در یک جای گرم قرار دهید تا دو برابر شود. وقتی خمیر حجم گرفت، آن را روی سطح کار منتقل کنید و چند دقیقه ورز دهید تا هوای اضافی آن خارج شود.

مرحله هفتم

حالا خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و از هر قسمت چونه درست کنید. سپس چونه‌ها را با وردنه باز کنید و یک قاشق غذاخوری حلوا وسط آن‌ها بریزید. سپس لبه‌های خمیر را به وسط جمع کنید و با فشار دست به هم بچسبانید.

مرحله

ادامه مراحل پخت نان حلوایی را در قسمت بعدی بخوانید.