آموزش نان سوپ

این نان، نانی نرم و حجیم است که در فر درست می‌شود. برای تهیه آن از خمیر مایه استفاده می‌کنند که باعث می‌شود نان بافتی سبک و خوشمزه داشته باشد. برای طعم‌دهی بهتر، می‌توان از سبزیجات و ادویه‌های معطر در سطح نان و همچنین در داخل آن استفاده کرد. شکل این نان به صورت پیچیده دور سیخ است که کنار سوپ سرو می‌شود و ظاهر زیبایی دارد. همچنین، می‌توان نان را بدون سیخ هم به شکل دلخواه پیچید و در فر گذاشت. برای یادگیری طرز تهیه این نان خوشمزه، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم نان سوپ
آرد ۱ و یک سوم پیمانه
آب ولرم ½ پیمانه
خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
مواد رومال نان
کره ۵۰ گرم
نمک ۱ پنس
پودر سیر یک هشتم قاشق چایخوری
پنیر پازرمان به مقدار دلخواه
سیخ چوبی به تعداد کافی
سبزی و ادویه معطر به مقدار دلخواه

دستور پخت نان سوپ

مرحله اول

برای درست کردن نان سوپ خوشمزه، ابتدا شکر و خمیر مایه را با آب ولرم در یک کاسه مخلوط کنید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل کند. سپس آرد و نمک را در یک ظرف دیگر الک کنید.

مرحله دوم

حالا مخلوط خمیر مایه را به آرد اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید و ورز بدهید تا خمیر نرمی به دست آید. اگر خمیر چسبنده بود، کمی آرد اضافه کنید. این مراحل را ادامه دهید تا خمیر حدود ۱۰ دقیقه ورز داده شود.

مرحله سوم

بعد از ورز دادن، خمیر را در یک ظرف چرب قرار دهید، روی آن را با نایلون بپوشانید و بگذارید در جای گرم تا حجم آن دو برابر شود. این کار حدود ۶۰ تا ۹۰ دقیقه طول می‌کشد. وقتی که خمیر پف کرد، آن را با دست فشار دهید تا پف خمیر بریزد.

مرحله چهارم

سپس خمیر را به گلوله‌های ۵۰ گرم تقسیم کنید…

“““html
گرمی تقسیم می کنیم. هر گلوله را به صورت نوار باریکی در می آوریم و دور یک سیخ چوبی قرار می دهیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس سیخ ها را درون آن می چینیم.

مرحله پنجم

روی سیخ ها را با کیسه یا پارچه مرطوب می پوشانیم و اجازه می دهیم تا نیم ساعت استراحت کند. می توان سیخ ها را به گونه ای روی سینی فر قرار داد تا خمیر به سطح سینی اتصال نداشته باشد و حالت مارپیچی خود را حفظ کند.

مرحله ششم

در این مرحله کره را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود، سپس مقداری نمک و پودر سیر و فلفل و کمی شوید یا هر سبزی معطر دیگری را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، با برس روی تمامی نان ها می مالیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم. سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کمی طلایی شود.

مرحله هشتم

سینی فر را که از فر خارج کردیم مجددا با مخلوط کره ای که داشتیم روی نان ها را می مالیم تا براق و معطر شود. در صورت تمایل کمی پودر پنیر پارمزان هم روی نان ها می پاشیم. این نان را در کنار سوپ سرو می کنیم.