طرز تهیه نان سیب زمینی

نان سیب زمینی یکی از نان‌های خوشمزه و متفاوت خانگی است که می‌توانید برای مهمانی‌ها درست کنید. این نان طعمی خاص دارد و می‌توانید آن را کنار انواع غذاهای نونی میل کنید. برای دیدن دستور کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیب زمینی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای نان سیب زمینی
سیب زمینی ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
سبزی معطر ۷۵ گرم
آرد سفید ۲ پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان سیب زمینی

مرحله اول

اول یک قابلمه با آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به همراه کمی نمک به آب جوش اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها خوب بپزند.

مرحله دوم

وقتی سیب‌زمینی‌ها پختند، آنها را در یک کاسه مناسب بریزید و کره را هم اضافه کنید. سپس با گوشت‌کوب سیب‌زمینی‌ها را له کنید تا خوب با کره مخلوط شوند. بعد کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به سیب زمینی اضافه کنید.

مرحله سوم

برای سبزی معطر از شوید، پیازچه و جعفری استفاده کنید. سبزیجات را ریز خرد کرده و به کاسه سیب‌زمینی اضافه کنید. در نهایت تخم‌مرغ را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه مواد یکدست شدند، یک پیمانه آرد سفید را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا نصف پیمانه آرد را روی سطح کار بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و خوب ورز دهید تا آرد با خمیر ترکیب شود.

مرحله پنجم

خمیر را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کنید و چونه بزنید. باقی‌مانده آرد را روی سطح کار و خمیرهای چونه‌زده بپاشید. سپس چونه‌ها را با وردنه به ضخامت ۲ میلی‌متر باز کنید.

مرحله ششم

برای زیبایی، چونه‌ها را به شکل دایره‌ای باز کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار داده و با روغن چرب کنید. سپس خمیر باز شده را داخل تابه قرار دهید تا سرخ شود. خمیر را یک بار برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود.

مرحله هفتم

به همین ترتیب تمام نان‌ها را تهیه کنید. وقتی نان‌ها داغ هستند، می‌توانید روی آنها مقداری کره محلی بزنید تا طعم آنها بهتر شود. این نان‌های خوشمزه را می‌توانید با انواع غذاها سرو کنید.

نقاط قوت طرز تهیه نان سیب زمینی

طعم دلخواه

نان سیب‌زمینی یکی از نان‌هایی است که معمولاً با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. در این دستور از سبزیجات معطر استفاده کردیم تا نان خوشمزه‌تر شود. اگر بخواهید، می‌توانید از ادویه‌هایی مثل دارچین یا زنجبیل هم برای طعم‌دار کردن نان استفاده کنید.