طرز تهیه نان سیر با نان باگت
نان سیر یکی از پیشغذاها یا میانوعدههای محبوب است که بسیاری از مردم در رستورانها دوست دارند. اما میتوان آن را به راحتی و با نانهای فانتزی در خانه آماده کرد. در این دستور، نان سیر با استفاده از سیر و سبزیهای معطر که با کره و پنیر پیتزا تفت داده میشوند، در فر یا تستر تهیه میشود. این نان را میتوان به عنوان میانوعده، پیشغذا و حتی در کنار سالاد و سوپ سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیر با نان باگت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای نان سیر با نان باگت | |
نان باگت فرانسوی | به مقدار لازم |
سیر | ۴ حبه |
جعفری، ریحان و شوید خرد شده | به میزان دلخواه |
کره | ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
طرز تهیه نان سیر با نان باگت
مرحله اول
برای تهیه نان سیر خوشمزه با نان باگت، ابتدا سیر را ریز خرد کنید. سپس جعفری، شوید و ریحان و هر سبزی دیگری که دوست دارید را هم خرد کنید. یک تابه بردارید و کره را درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود.
مرحله دوم
پس از اینکه کره ذوب شد، سیر و سبزیهای خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید. نان باگت فرانسوی را با چاقوی ارهای برش بزنید.از مخلوط سیر و کره بر روی برشهای نان بمالید و کمی پنیر پیتزا روی آنها بریزید. سپس یک سینی فر بردارید و کف آن را کمی چرب کنید.
مرحله سوم
حالا نانها را در سینی بچینید و آنها را در فر یا تستر قرار دهید تا برشته شوند. حدود ۵ تا ۷ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد کافی است تا نانها برشته شوند. وقتی پنیر روی نانها ذوب شد، نانها را از فر خارج کنید و آماده سرو کردن هستند.