آموزش نان سیر و جعفری

نان‌های حجیم و فانتزی جزء نان‌های محبوب محسوب می‌شوند و بعضی اوقات با طعم‌های مختلفی تهیه می‌شوند. نان سیر و جعفری هم یکی از این نان‌هاست که معطر و خوشمزه است. شما می‌توانید این نان را به تنهایی یا با پنیر به عنوان عصرانه سرو کنید، یا در کنار غذاهای دیگر مثل سوپ و غذاهای نانی به عنوان وعده ناهار و شام مصرف کنید.

مواد لازم برای نان سیر و جعفری
آرد حدود ۲۵۰ گرم
نمک ۵ گرم
کره ۵۰ گرم
شکر ۵ گرم
خمیر مایه ۵ گرم
آب ۱۵۰ گرم
سیر ۳ حبه رنده شده
جعفری خرد شده به مقدار لازم

دستور پخت نان سیر و جعفری

مرحله اول

برای درست کردن نان سیر خوشمزه با جعفری، یک کاسه بردارید و مواد خشک را داخل آن مخلوط کنید. سپس به آرامی آب را اضافه کنید تا خمیر نرم و نچسبی به دست بیاید. توجه داشته باشید که مقدار آب بستگی به نوع آرد شما دارد.

مرحله دوم

به همین دلیل نمی‌توان مقدار دقیق آرد را مشخص کرد. خمیر را برای حدود ۱۵ دقیقه ورز دهید. سپس یک کاسه دیگر را بردارید و کف آن را چرب کنید. خمیر را داخل آن بگذارید و رویش را با سلفون بپوشانید و برای یک ساعت بگذارید استراحت کند.

مرحله سوم

سیر را رنده کرده و حدود ۳۰ گرم از جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید. سپس خمیر را که پف کرده است، گرفته و سیر و جعفری را به آن اضافه کنید و کمی ورز دهید تا خوب مخلوط شوند. بعد از آن می‌توانید چانه‌هایی از خمیر بزنید.

مرحله چهارم

سپس چانه‌ها را با وردنه به شکل دایره‌ای با قطر یکسان باز کنید. روی چانه‌ها کمی آب بپاشید و دوباره رویش سلفون بکشید و پارچه‌ای روی آن بگذارید و به مدت یک ساعت دیگر بگذارید استراحت کند.

مرحله پنجم

در این مرحله می‌توانید کمی سیر و جعفری اضافی روی خمیر بپاشید. سپس سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید، بعد نان‌ها را درون سینی قرار دهید.

مرحله ششم

حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع قبل از پخت، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس نان‌ها را در فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا پخته شوند. بعد از پخت، نان‌ها را روی توری بگذارید تا خنک شوند.

مطالب پیشنهادی