طرز تهیه نان سیر پیتزایی
نان سیر پیتزایی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و ساده از کشورهای مختلف است که با مواد متنوعی تهیه میشود. برای دیدن مراحل کامل و دقیق طرز تهیه نان سیر پیتزایی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نان تست | ۴ عدد |
سیر | ۳ حبه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سس کچاب | ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
ژامبون | ۲ ورق |
قارچ | ۳ عدد |
فلفل دلمهای | ½ فلفل دلمهای |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه نان سیر پیتزایی
مرحله اول
برای درست کردن نان سیر پیتزایی خوشمزه، اول سیر را پوست گرفته و با رنده ریز رنده میکنیم. سپس قارچها را میشوییم و به شکل ورقهای برش میزنیم. بعد از آن، ژامبون را به صورت مربعی خرد میکنیم.
مرحله دوم
حالا فلفل دلمهای را میشوییم و به شکل نگینی کوچک خرد میکنیم. سپس در یک کاسه کوچک، سیر رنده شده را با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شود.
مرحله سوم
در این مرحله یک ظرف مناسب برای حرارت انتخاب کرده و نانهای تست را روی آن میچینیم. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه، مقداری از مخلوط سیر را روی نانها میریزیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط سیر را به صورت یکنواخت روی نان تست میزنیم تا تمام سطح نان به این مخلوط آغشته شود. سپس نانها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا برشته شوند. بعد از این زمان، نانها را از فر خارج میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، مقداری سس کچاپ روی نان تست میریزیم و با پشت قاشق آن را پخش میکنیم. سپس پنیر پیتزا را روی نانها میریزیم و بعد، ژامبون خرد شده را اضافه میکنیم و ورقههای قارچ را روی آنها قرار میدهیم.
مرحله ششم
حالا مقداری از فلفل دلمهای خرد شده را روی نان تست میریزیم و دوباره فر را روی همان دما (۱۸۰ درجه سانتی گراد) روشن میکنیم و قرار میدهیم تا داغ شود. در آخرین لایه، دوباره پنیر پیتزا را روی نان میریزیم.
مرحله هفتم
در نهایت، نانها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا پنیر آب شود. بعد از این زمان، گریل را روشن میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۲ دقیقه تا پنیر طلایی و خوشرنگ شود. در آخر، نان سیر را همراه با سس دلخواه سرو میکنیم. نوش جان!