آموزش نان فطیر آستارا

نان فطیر آستارا یکی از شیرینی‌های خوشمزه این منطقه است. این شیرینی شبیه پیراشکی بوده و با موادی شبیه حلوا پر می‌شود. می‌توانید این نان خوشمزه را کنار چای یا قهوه در صبحانه یا عصرانه سرو کنید. از آن جایی که آرد در این دستور تفت داده می‌شود، عطر و طعمی فوق‌العاده دارد و خیلی مقوی است. برای یادگیری کامل و مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه نان فطیر آستارا با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان فطیر آستارا
تخم مرغ ۲ عدد
ماست یا شیر ولرم ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب گرم نصف لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق غذا خوری
زردچوبه یک هشتم قاشق چای خوری
آرد بربری ۶ لیوان
مواد میانی
آرد ۱ لیوان
شکر سه چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران غلیظ کمی

آموزش نان فطیر آستارا

مرحله اول

برای تهیه نان فطیر مغزدار به روش آستارا، در ابتدا باید مواد میانی را آماده کنید. این مواد شامل مخلوط کردن آرد، شکر، روغن مایع و زردچوبه است تا به یک خمیر نرم و قابل شکل‌دهی برسید. سپس این مخلوط را کنار بگذارید و به سراغ تهیه خمیر اصلی بروید.