آموزش نان نارگیلی

نان های حجیم و فانتزی یکی از محبوب ترین انواع نان ها هستند. گاهی اوقات نان ها را با مواد پر کننده و مغزهای مختلف می پزند و گاهی هم روی نان را با مواد خاص تزئین می کنند. این نان به صورت دو لایه تهیه می‌شود. لایه زیر، که پایه نامیده می‌شود، از خمیر نان درست شده و با پودر نارگیل مخلوط است. لایه روی نان از سفیده تخم مرغ و پودر نارگیل تشکیل می‌شود که باعث می‌شود نان بافتی ترد و شکننده پیدا کند. در این دستور، نان در قالب مافین پخته می‌شود. شما می‌توانید این نان را به عنوان صبحانه یا عصرانه با چای یا قهوه سرو کنید. به دلیل استفاده از پودر نارگیل، این نان بسیار مقوی و سالم است.

مواد لازم نان نارگیلی
آرد ۲ لیوان
شکر ۵ قاشق سوپ خوری
کره ۴۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
شیر نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری
شکر ۱ قاشق مربا خوری
مواد رویه
پودر نارگیل نصف پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل کمی
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری