آموزش نان پاسکالیا
نان پاسکالیا یکی از نانهای ساده و خوشمزه بینالمللی است که معمولاً برای صبحانه درست میشود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه نان پاسکالیا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان پاسکالیا | |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
آب ولرم | ½ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ½ لیوان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۶ تا ۷ لیوان |
آموزش نان پاسکالیا
مرحله اول
برای تهیه نان پاسکالیا، ابتدا آب، شیر، خمیر مایه فوری و ۱ قاشق شکر را در یک کاسه مناسب مخلوط میکنیم. سپس درب کاسه را میپوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار میگذاریم تا خمیر مایه فعال شود.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن مایع، ۲ عدد تخم مرغ کامل و ۱ سفیده تخم مرغ، باقیمانده شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس با همزن دستی یا قاشق مخلوط میکنیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند.
مرحله سوم
حال آرد را به آرامی روی مواد درون کاسه الک کرده و در حین انجام این کار، مواد را مخلوط میکنیم تا یک خمیر نرم و لطیف ایجاد شود که به دست نچسبد. وقتی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم.
مرحله چهارم
اکنون خمیر را روی یک سطح کار میگذاریم و به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز میدهیم تا کاملاً یکدست شود. سپس خمیر را درون یک کاسه چرب شده میگذاریم و روی آن را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت میگذاریم استراحت کند.
مرحله پنجم
پس از این زمان، فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا خوب گرم شود. سپس خمیر را که کمی استراحت کرده است ورز میدهیم و به شکل دلخواه در قالب مورد نظر قرار میدهیم.
مرحله ششم
در این مرحله دوباره روی خمیر را با یک پارچه میپوشانیم و ۳۰ دقیقه دیگر میگذاریم استراحت کند. سپس با زرده تخم مرغ، روی خمیر را رومال میکنیم. در نهایت، خمیر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر میگذاریم تا کاملاً طلایی شود.