روش تهیه نان پوآچا با مربا

نان‌های حجیم و زیبا همیشه محبوب هستند. گاهی اوقات این نان‌ها را با پرکردنی‌های مختلف تهیه می‌کنند. نان پوآچای مربایی یکی از این نان‌هاست که با مربا پر می‌شود. بدلیل طرز تهیه و بافت خاصش، بسیاری از افراد آن را دوست دارند و می‌توان آن را به عنوان صبحانه یا عصرانه همراه با چای یا قهوه میل کرد. در این نان از مخمر استفاده شده است، که هضم آن را ساده‌تر می‌کند. همچنین می‌توانید به جای مربا از شکلات‌های صبحانه هم برای پر کردن آن استفاده کنید. با ما همراه باشید تا روش تهیه نان پوآچا مربایی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای نان پوآچا مربایی
شیر ولرم ۱ لیوان
خمیر مایه خشک فوری ۱ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع نصف لیوان
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
مربای غلیظ آلبالو به مقدار لازم
مواد رومال
زرده ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذا خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری

روش تهیه نان پوآچا مربایی

مرحله اول

برای تهیه نان پوآچا مربایی، ابتدا یک کاسه بزرگ بگیرید. سپس شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را درون آن مخلوط کنید. بعد از آن نمک، سفیده تخم مرغ و روغن را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله دوم

حالا کم‌کم آرد را به مخلوط اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شود. سپس با دست ورز دهید تا خمیر چسبناک نباشد. بعد روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در جای گرمی به مدت نیم ساعت قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله سوم

در این مرحله فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. بعد از نیم ساعت، پف خمیر را با دست بزنید. روی یک سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به اندازه یک پرتقال از آن جدا کرده و به شکل بیضی باز کنید.

مرحله چهارم

سپس مربای غلیظ آلبالو را به یک طرف خمیر بگذارید و در سمت دیگر، چند برش ایجاد کنید. حالا خمیر را رول کنید. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله پنجم

با کمی روغن روی خمیر را چرب کرده و نان‌ها را با کمی فاصله در سینی بچینید. در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ، شیر و زعفران را مخلوط کنید و با یک فرچه روی نان‌ها بزنید.

مرحله ششم

سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. اگر نان‌ها رنگ نگرفت، چند دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی نان‌ها طلایی شود. حتما دقت کنید که خمیر را خیلی نازک باز نکنید. همچنین می‌توانید یک کاسه آب در فر قرار دهید تا نان‌ها خشک نشود.