نحوه تهیه نان کروسان شکلاتی

نان کروسان شکلاتی یکی از نان‌های لذیذ و ساده است که در نقاط مختلف جهان پخته می‌شود. این نان با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این نان خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

“`html
مواد لازم برای تهیه نان کروسان شکلاتی
آرد ۳۰۰ گرم
پودر کاکائو ۴۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
آرد سیب زمینی ۳۰ گرم
شیر ۱۷۰ گرم
آب ولرم ۳۰ گرم
روغن آفتابگردان ۴۰ گرم
وانیل نوک قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه فوری ۵ گرم
مواد لازم برای رومال نان
آب ۷۰ گرم
شکر ۱ قاشق چایخوری
ستاره‌های قندی به مقدار کافی
مواد لازم  درون نان
نوتلا ۱۲ قاشق چایخوری

آموزش نان کروسان شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه نان کروسان شکلاتی خوشمزه، ابتدا خمیر مایه را با آب گرم و ۱ قاشق غذاخوری شکر در یک کاسه مناسب ترکیب می‌کنیم. بعد از مخلوط کردن، روی کاسه را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر مایه کمی استراحت کند.

مرحله دوم

حالا آرد و پودر کاکائو و آرد سیب زمینی و وانیل را در یک کاسه مخلوط می‌کنیم. سپس این مواد را از الک رد کرده و شکر را به آنها اضافه و مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد از ۱۵ دقیقه، وقتی خمیر مایه عمل آمد، آن را به همراه شیر به مواد خشک اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. همچنین سفیده تخم مرغ را از زرده جدا می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا زرده تخم مرغ را به خمیر اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. سپس، کم‌کم روغن آفتابگردان را اضافه می‌کنیم و ورز دادن را ادامه می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نمی‌چسبد به دست آید.

مرحله پنجم

در این مرحله، یک کاسه را با مقدار کمی روغن مایع چرب می‌کنیم و خمیر را درون آن قرار می‌دهیم. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم که خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق بماند و رشد کند.

مرحله ششم

حالا بعد از این مدت، روی سطح کار را آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم. سپس با کمک وردنه، خمیر را به صورت دایره‌ای به ضخامت نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم و با کاتر پیتزا، آن را به ۱۲ مثلث تقسیم می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، ۱ قاشق چایخوری نوتلا را در پایه پهن مثلث می‌ریزیم و خمیر را از آن سمت رول می‌کنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و نان‌ها را با فاصله از هم درون سینی قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

حالا روی نان‌ها را با کیسه فریزر می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بمانند تا حجم آنها دو برابر شود. در ادامه، برای روی نان‌ها، شکر را با آب در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم.

مرحله نهم

مخلوط شکر را هم می‌زنیم تا شکر کاملا حل شود. سپس با برس، این مخلوط را روی نان‌ها می‌مالیم و ستاره‌های قندی را روی نان‌ها می‌چسبانیم.

مرحله دهم

حالا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا فر به طور کامل گرم شود. سپس سینی نان‌ها را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم نان کروسان به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزد.

مرحله یازدهم

پس از گذشت این زمان، نان‌های کروسان شکلاتی را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا کاملا خنک شوند. در نهایت، نان‌ها را در ظرف دلخواه قرار داده و با چای سرو می‌کنیم. نوش جان.