آموزش نان گوزلمه با آرد ذرت

نان گوزلمه که با آرد ذرت درست می‌شود، نوعی نان خوشمزه و خوش بافت است و ریشه‌اش به ترکیه برمی‌گردد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان گوزلمه با آرد ذرت
آرد ۲٫۵ لیوان
آرد ذرت ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری

آموزش نان گوزلمه با آرد ذرت

مرحله اول

برای درست کردن نان گوزلمه خوشمزه، ابتدا آب ولرم را به همراه خمیر مایه، نمک و روغن زیتون در یک کاسه مناسب بریزید و با یک همزن دستی مخلوط کنید. سپس روی کاسه را بپوشانید.

مرحله دوم

حالا بگذارید مخلوط خمیر مایه برای ۱۰ دقیقه استراحت کند تا فعال شود. بعد از این مدت، آرد و آرد ذرت را در یک الک بریزید و ۳ بار الک کنید، سپس به آرامی به کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم

در ادامه خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود. وقتی دیدید که خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف کنید. حالا روی خمیر را با یک پارچه نخی تمیز بپوشانید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.

مرحله چهارم

بعد از ۳۰ دقیقه، خمیر را به ۷ قسمت مساوی تقسیم کنید و با کمک وردنه هر قسمت را به اندازه یک بشقاب باز کنید. سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.

مرحله پنجم

الان خمیرها را یکی یکی در تابه داغ بگذارید و هر طرف را کاملاً بپزد. بعد از اینکه نان‌ها آماده شدند، آن‌ها را از تابه خارج کنید و رویشان را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا خشک نشوند. نوش جان!